Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zakupy poczynione. :gwizdanie: :gwizdanie: petardy rozumie ale smirnoff fuj :sick3: Oj diman, diman... Wódeczka jak wódeczka. Jest jeszcze finka ale to na jutro. ja się alkoholem brzydzę :polew: :polew: To tak jak ja. :gwizdanie: no po ilości wódy widać :gwizdanie: EEJJJJ to Wy jesteście wódniki w horoskopie :polew: :polew:
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zakupy poczynione. :gwizdanie: :gwizdanie: petardy rozumie ale smirnoff fuj :sick3: Oj diman, diman... Wódeczka jak wódeczka. Jest jeszcze finka ale to na jutro. ja się alkoholem brzydzę :polew: :polew: To tak jak ja. :gwizdanie: no po ilości wódy widać :gwizdanie: EEJJJJ to Wy jesteście wódniki w horoskopie :polew: :polew: nie ryba i to moze dlatego wóda mi leży (czasami )
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie zdążyłem już dziś kupić spodni, więc przymierzyłem od brata, teraz do takich wchodzę ale skurczybyk nie chce mi ich pożyczyć
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie zdążyłem już dziś kupić spodni, więc przymierzyłem od brata, teraz do takich wchodzę ale skurczybyk nie chce mi ich pożyczyć jak żeś zszedł tyle rozmiarów to może ja Ci swoje pożycze
Bulczas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie zdążyłem już dziś kupić spodni, więc przymierzyłem od brata, teraz do takich wchodzę ale skurczybyk nie chce mi ich pożyczyć Jebnij mu ze łba to pożyczy
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie zdążyłem już dziś kupić spodni, więc przymierzyłem od brata, teraz do takich wchodzę ale skurczybyk nie chce mi ich pożyczyć pucekTy gorzej niz baba inni sie martwia o wode a Ty o spodnie :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 A w ogóle to idziecie w koszuli czy bez
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 noo poważnie Keżor :gwizdanie: już postanowiłem, dzisiaj jeszcze pomęczę się w swoich gaciach, natomiast zaraz po nowym roku jadę kupić nowe, takie postanowienie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________ A w ogóle to idziecie w koszuli czy bez zastanawiam się czy nie zabrać spodni z garniaka i do tego koszula :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 noo poważnie Keżor :gwizdanie: już postanowiłem, dzisiaj jeszcze pomęczę się w swoich gaciach, natomiast zaraz po nowym roku jadę kupić nowe, takie postanowienie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________ A w ogóle to idziecie w koszuli czy bez zastanawiam się czy nie zabrać spodni z garniaka i do tego koszula :gwizdanie: jak ustalicie to ja i w gangolu moge wy***rdolić , bo mam
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Garnitur lubię a na poważnie, nie, koszulka + o 3 rozmiary za duże jeansy gacie wynagradza finlandia :>
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 noo poważnie Keżor :gwizdanie: już postanowiłem, dzisiaj jeszcze pomęczę się w swoich gaciach, natomiast zaraz po nowym roku jadę kupić nowe, takie postanowienie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________ A w ogóle to idziecie w koszuli czy bez zastanawiam się czy nie zabrać spodni z garniaka i do tego koszula :gwizdanie: jak ustalicie to ja i w gangolu moge wy***rdolić , bo mam z komuni :polew:
Bulczas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 noo poważnie Keżor :gwizdanie: już postanowiłem, dzisiaj jeszcze pomęczę się w swoich gaciach, natomiast zaraz po nowym roku jadę kupić nowe, takie postanowienie [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:45_________________________________________________ A w ogóle to idziecie w koszuli czy bez zastanawiam się czy nie zabrać spodni z garniaka i do tego koszula :gwizdanie: jak ustalicie to ja i w gangolu moge wy***rdolić , bo mam Nas wypierdzieli ale z kapci o 24
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja aż tak nie piję dzisiaj, mam 70km do domu
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja aż tak nie piję dzisiaj, mam 70km do domu jutro o 20 tej jakoś wrócisz przecież
Bulczas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja aż tak nie piję dzisiaj, mam 70km do domu Podobno fajfun stawia obiad słyszeliście
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja aż tak nie piję dzisiaj, mam 70km do domu Podobno fajfun stawia obiad słyszeliście mnie zastanawia czy jak skończymy sie bawić to pójdzie sie kąpać
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja aż tak nie piję dzisiaj, mam 70km do domu Podobno fajfun stawia obiad słyszeliście mnie zastanawia czy jak skończymy sie bawić to pójdzie sie kąpać myślę że nie, a dlaczego? a no dlatego że wcześniej Bulczas będzie ćwiczył do opery
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 W nadchodzącym roku życzę Wam: 1. Aby Wasze Kobiety nie spijały Wam alkoholu, co by było więcej dla nas 2. Aby turbiny zawsze Wam dobrze pompowały 3. Aby każdego było stać na naprawy w ASO 4. Przynajmniej tyle samo udanych, wspólnych imprez 5. Aby paliwo już nam nie drożało 6. Aby Wasze Kobiety, były zawsze przy Was i żeby były dla Was oparciem 7. Duzej ilości wyskakujacych koni spod maski :)
Rekomendowane odpowiedzi