Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Foty będą jutro chyba dopiero. A ja mam atrakcje. W budynku na przeciwko się jara
keżor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 hasło z imprezy "jebał go pies" to chyba byliśmy na innych imprezach
Seski Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 hasło z imprezy "jebał go pies" bazooka na ziemniaki... :polew:
keżor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 i koszula z BP za punkty :polew: strzelanie ze skórki pomarańczy
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 miało być "jabał go pies" Keżor, no chyba się nie obrażasz
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Keżor wyczaił nowy model Kuboty na 2011 rok, także już wiemy w czym go zobaczymy na nastepnej imprezie :polew:
keżor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 miało być "jabał go pies" Keżor, no chyba się nie obrażasz nie c**ju , wcale Keżor wyczaił nowy model Kuboty na 2011 rok, także już wiemy w czym go zobaczymy na nastepnej imprezie :polew: przynajmniej mi ciepło w nogi było :>
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 a podobno nikt fotek z imprezy nie wrzucał na neta
keżor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 a podobno nikt fotek z imprezy nie wrzucał na neta moje były sreeeebne , żeby mi do auta pasowały
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bulczas teraz tak patrze na FB, twoja mama nie uczy/uczyła w samochodówce fizyki ?
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 a podobno nikt fotek z imprezy nie wrzucał na neta moje były sreeeebne , żeby mi do auta pasowały Bulczas teraz tak patrze na FB, twoja mama nie uczy/uczyła w samochodówce fizyki ? Nie na pewno nie
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bulczas to dobrze bo taki miała terror ze mną, że nie wiem jakbym Ci w oczy spojrzał :polew:
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bulczas to dobrze bo taki miała terror ze mną, że nie wiem jakbym Ci w oczy spojrzał :polew: Hehe nie chciałbym być mieć w rodzinie nauczyciela
talib1990 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pucek i jak sporo policji po drodze ? w TV mówili że to był wyjątkowo spokojny sylwester
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pucek i jak sporo policji po drodze ? w TV mówili że to był wyjątkowo spokojny sylwester Ja nie spotkałem dziś żadnego patrolu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pucek i jak sporo policji po drodze ? w TV mówili że to był wyjątkowo spokojny sylwester Ja nie spotkałem dziś żadnego patrolu :gwizdanie: ja też , nie , ale jechałem z duszą na ramieniu
Bulczas Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pucek i jak sporo policji po drodze ? w TV mówili że to był wyjątkowo spokojny sylwester Ja nie spotkałem dziś żadnego patrolu :gwizdanie: ja też , nie , ale jechałem z duszą na ramieniu Nie no myśle że nie mieliśmy już nic promili :gwizdanie: Trzeba by może zrobić ściepe na alkomat klubowy
Rekomendowane odpowiedzi