stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tak się przejąłeś? :gwizdanie: szkoda gadać, a dzisiaj znowu wstałem o 11 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale patologia, kładać się po K.Wojewódzkim, nie mogłem usnąć do 4 nad ranem trzeba było zapodac kołysankę
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale patologia, kładać się po K.Wojewódzkim, nie mogłem usnąć do 4 nad ranem trzeba było zapodac kołysankę
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeszcze 3h i fajrant Jeszcze 3 h i będę się powoli zbierał do roboty
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeszcze 3h i fajrant Jeszcze 3 h i będę się powoli zbierał do roboty kierwa jak z zegarkiem w ręku :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeszcze 3h i fajrant Jeszcze 3 h i będę się powoli zbierał do roboty kierwa jak z zegarkiem w ręku :gwizdanie: miszka jeszcze nie sprzedałeś tego swojego bolida to ile ty za niego chcesz ???
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeszcze 3h i fajrant Jeszcze 3 h i będę się powoli zbierał do roboty kierwa jak z zegarkiem w ręku :gwizdanie: miszka jeszcze nie sprzedałeś tego swojego bolida to ile ty za niego chcesz ??? 25 000 bez alusów
talib1990 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jak nie dojde składu to swoje AEB sprzedam za tysiaka, wszystko w rękach Gregorego:P
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeszcze 3h i fajrant Jeszcze 3 h i będę się powoli zbierał do roboty kierwa jak z zegarkiem w ręku :gwizdanie: miszka jeszcze nie sprzedałeś tego swojego bolida to ile ty za niego chcesz ??? 25 000 bez alusów to okazja muszę pomyśleć :mysli: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:35_________________________________________________ jak nie dojde składu to swoje AEB sprzedam za tysiaka, wszystko w rękach Gregorego:P a podobno AUDI się nie psują
talib1990 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 karwa wszystko podobno.... coś czuje w lewym jojku, że to jakaś pierdoła. Dobra jade zawieść temat Miszka wiesz jaki hehehe
diman Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 karwa wszystko podobno.... coś czuje w lewym jojku, że to jakaś pierdoła. Dobra jade zawieść temat Miszka wiesz jaki hehehe :pali: :cicho:
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeszcze 3h i fajrant Jeszcze 3 h i będę się powoli zbierał do roboty kierwa jak z zegarkiem w ręku :gwizdanie: miszka jeszcze nie sprzedałeś tego swojego bolida to ile ty za niego chcesz ??? 25 000 bez alusów z alusami :polew:
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 siemano max masz moze czas w sobotę moze bysmy opanowali te gumeczki do klimy siemanko diman niestety nie wiem czy będę na śląsku, bo dalej się i wracam dopiero w sobotę lub niedziele . A co już fest wali ???
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 karwa wszystko podobno.... coś czuje w lewym jojku, że to jakaś pierdoła. Dobra jade zawieść temat Miszka wiesz jaki hehehe oj talib talib [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________max pierdzielu kiedy na spota przyjedziesz..
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 http://otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-170km-s-line-unikat-C16848265.html coś takiego znalazłem i mnie korci czekam na nr Vin od gościa [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:48_________________________________________________ karwa wszystko podobno.... coś czuje w lewym jojku, że to jakaś pierdoła. Dobra jade zawieść temat Miszka wiesz jaki hehehe oj talib talib [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:46_________________________________________________max pierdzielu kiedy na spota przyjedziesz.. myślę że w przyszłym tygodniu to się na pewno pojawię, a zaraz a Ciebie to przecież przez jakiś msc nie było więc co się czepiasz :>
Rekomendowane odpowiedzi