akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gdzie wszyscy? Alkoholizują się? Nie martw się Krolu! Coś się może trafi jeszcze w tym tygodniu. wracają z wypadu Taaaa... Chciałbyś!
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ]Nie martw się Krolu! Coś się może trafi jeszcze w tym tygodniu. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 akjam, przecież byliśmy na soszowie No ale nie wszyscy.
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 akjam, przecież byliśmy na soszowie No ale nie wszyscy. najważniejszy z Kato był
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 akjam, przecież byliśmy na soszowie No ale nie wszyscy. najważniejszy z Kato był :polew:
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 aaa i masz czego żałować, było serio za***iście! :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 aaa i masz czego żałować, było serio za***iście! :gwizdanie: ja yhymm
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 aaa i masz czego żałować, było serio za***iście! :gwizdanie: ja yhymm
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tyskie Wypij moje zdrowie bo dziś nie mogę.
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tyskie Wypij moje zdrowie bo dziś nie mogę. masz to jak w banku
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tyskie Wypij moje zdrowie bo dziś nie mogę. masz to jak w banku Wiedziałem, że mogę na to liczyć. Jak meczyk? Dobry był?
Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 u mnie też alko pękło woda się leje z leksza, ale fajur nie palę od 5 dni
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tyskie Wypij moje zdrowie bo dziś nie mogę. masz to jak w banku Wiedziałem, że mogę na to liczyć. Jak meczyk? Dobry był? średnio na jeża [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ u mnie też alko pękło woda się leje z leksza, ale fajur nie palę od 5 dni fajki są do d*py
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 u mnie też alko pękło woda się leje z leksza, ale fajur nie palę od 5 dni Chwali się! Ale Teraz bandzior Ci urośnie! tyskie Wypij moje zdrowie bo dziś nie mogę. masz to jak w banku Wiedziałem, że mogę na to liczyć. Jak meczyk? Dobry był? średnio na jeża No i wynik też taki.
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 akjam możemy zrobić zakład Ale o flaszkę i wtedy jest mi to obojętne kto wygra bo razem ją wypijemy!
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 akjam możemy zrobić zakład Ale o flaszkę i wtedy jest mi to obojętne kto wygra bo razem ją wypijemy! nie zakładaj się z nim mi wisi jeszcze jedną :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi