akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rotacja rotacją, mają strasznie duże zapotrzebowanie na ten rok... zdaje sobie sprawe, że na początku może być ciężko no ale jak to sie mówi do odważnych świat należy... a mi już siedzenie w domu się znudziło
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rotacja rotacją, mają strasznie duże zapotrzebowanie na ten rok... zdaje sobie sprawe, że na początku może być ciężko no ale jak to sie mówi do odważnych świat należy... a mi już siedzenie w domu się znudziło jak wypłata pokryje dojazdy do roboty to OK :polew: wrazie "W" załatwisz kredyt talibowi i kartę kredytową ... kredytu nie - nie moja działka, ale konto i kartę kredytową chętnie
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rotacja rotacją, mają strasznie duże zapotrzebowanie na ten rok... zdaje sobie sprawe, że na początku może być ciężko no ale jak to sie mówi do odważnych świat należy... a mi już siedzenie w domu się znudziło jak wypłata pokryje dojazdy do roboty to OK :polew: wrazie "W" załatwisz kredyt talibowi i kartę kredytową ... kredytu nie - nie moja działka, ale konto i kartę kredytową chętnie A ty zaraz o działkach...
OKO Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rotacja rotacją, mają strasznie duże zapotrzebowanie na ten rok... zdaje sobie sprawe, że na początku może być ciężko no ale jak to sie mówi do odważnych świat należy... a mi już siedzenie w domu się znudziło jak wypłata pokryje dojazdy do roboty to OK :polew: wrazie "W" załatwisz kredyt talibowi i kartę kredytową ... kredytu nie - nie moja działka, ale konto i kartę kredytową chętnie A ty zaraz o działkach... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rotacja rotacją, mają strasznie duże zapotrzebowanie na ten rok... zdaje sobie sprawe, że na początku może być ciężko no ale jak to sie mówi do odważnych świat należy... a mi już siedzenie w domu się znudziło jak wypłata pokryje dojazdy do roboty to OK :polew: wrazie "W" załatwisz kredyt talibowi i kartę kredytową ... kredytu nie - nie moja działka, ale konto i kartę kredytową chętnie A ty zaraz o działkach... e tam czepiasz się
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 rotacja rotacją, mają strasznie duże zapotrzebowanie na ten rok... zdaje sobie sprawe, że na początku może być ciężko no ale jak to sie mówi do odważnych świat należy... a mi już siedzenie w domu się znudziło jak wypłata pokryje dojazdy do roboty to OK :polew: wrazie "W" załatwisz kredyt talibowi i kartę kredytową ... kredytu nie - nie moja działka, ale konto i kartę kredytową chętnie A ty zaraz o działkach... e tam czepiasz się
talib1990 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 na jakie stanowisko nie wiem jeszcze ale wstępnie mam wpisane " Monter Lusterek "
OKO Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale dziś przyjebałem przerwę :doh1: do robotu leniu ...
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 na jakie stanowisko nie wiem jeszcze ale wstępnie mam wpisane " Monter Lusterek " Dobrze, że robota jest. ale dziś przyjebałem przerwę Dobra przerwa nie jest zła.
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale dziś przyjebałem przerwę :doh1: do robotu leniu ... no właśnie rano popracowałem, przyjechałem na chatę i już mi się nie "chcem ale muszem" [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________ na jakie stanowisko nie wiem jeszcze ale wstępnie mam wpisane " Monter Lusterek " Dobrze, że robota jest. dokładnie [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________dobra wio na drugą zmianę
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 jak tam dziweksy? Po robocie dziweksie?
OKO Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 coś dla znudzonych zoofili :gwizdanie: http://www.funny-videos.co.uk/videoBoobiesandKittensCheerUp.html [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 15:38_________________________________________________i do domu ...
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 noo po robocie jutro czwartek, potem piątek i sobota, niestety pracująca
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 noo po robocie jutro czwartek, potem piątek i sobota, niestety pracująca Łooo ciul! Od której pracujesz? Myślałem, że te moje lampy porobimy...
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 w sobotę pracuję od 6-14 :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 w sobotę pracuję od 6-14 :gwizdanie: To może po południu?
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie mam planów na sobotę :gwizdanie:
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie mam planów na sobotę :gwizdanie: No to może coś zorganizujemy...
Rekomendowane odpowiedzi