Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To gdzie mozna pociskac w kato w kręgle ? Garaż,Punkt 44[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 14:19_________________________________________________nawet Ci powiem, że ostatnio byłem w Punkcie 44 i wszystkie tory wolne w piątek ok 22
Bulczas Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ktoś ma poza Puckiem telefon w sieci Play :?: Bo chce zmienić ten ciulowy orange na coś innego. :gwizdanie: Głównie chodzi mi o zasięg tu na śląsku
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ktoś ma poza Puckiem telefon w sieci Play :?: Bo chce zmienić ten ciulowy orange na coś innego. :gwizdanie: Głównie chodzi mi o zasięg tu na śląsku Klub garaż ciekawie wygląda jest spoko, kręgle, bilard, jedzonko, piwko i Mega za***ista PANI SELEKCJONER przy wejściu na salę z parkietem
OKO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ktoś ma poza Puckiem telefon w sieci Play :?: Bo chce zmienić ten ciulowy orange na coś innego. :gwizdanie: Głównie chodzi mi o zasięg tu na śląsku play ma zasięg plusa czyli wg mnie kiepski
egon47 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ktoś ma poza Puckiem telefon w sieci Play :?: Bo chce zmienić ten ciulowy orange na coś innego. :gwizdanie: Głównie chodzi mi o zasięg tu na śląsku Ja mam zasieg spoko bo na nadajnikach z Plusa jest play
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 ale cisza :gwizdanie: nooo :gwizdanie:
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 z wieczora Bixy zamontowane ale qr** muszę zmienić Moduł Elektryki bo długich nie ogarnia. Dzięki Pucek, diman & Krolu (choć żeś nic nie zakodował) Tolek & Max dzięki za Pierwszego Spota w Chorzowie!
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 z wieczora Bixy zamontowane ale q***wa muszę zmienić Moduł Elektryki bo długich nie ogarnia. Dzięki Pucek, diman & Krolu (choć żeś nic nie zakodował) Tolek & Max dzięki za Pierwszego Spota w Chorzowie! ta twoja B7 to nic nie ma [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 21:55_________________________________________________ idzie ktoś na impreze...? no to pyrsk
Seski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 z wieczora Bixy zamontowane ale q***wa muszę zmienić Moduł Elektryki bo długich nie ogarnia. Dzięki Pucek, diman & Krolu (choć żeś nic nie zakodował) Tolek & Max dzięki za Pierwszego Spota w Chorzowie! ta twoja B7 to nic nie ma [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 21:55_________________________________________________ idzie ktoś na impreze...? no to pyrsk stan zbiraj dupsko oko już jedzie bulczasy już są gotowi i my też...
Seski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 gdzie się bawicie ? Sosnowiec... będzin... ew. Katowice... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 gdzie się bawicie ? Sosnowiec... będzin... ew. Katowice... :gwizdanie: jakieś balety w planach ?
Seski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 gdzie się bawicie ? Sosnowiec... będzin... ew. Katowice... :gwizdanie: jakieś balety w planach ? oko dojechał... to pewnie tak...
Rekomendowane odpowiedzi