Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 jadę upalać B8 :gwizdanie: co tam chcesz upalać... :gwizdanie: Zapalniczkę do fajek nie cfaniakuj
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić.
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem Ile płacisz? No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta Te myjki bezdotykowe na serio są dobre. I przede wszystkim szczotki na rysują lakieru!
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ?
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz no nie wyobrażam sobie innej bezdotykowej i nigdy na innej nie myłem ja mam najbliżej na BP, 1km od ronda w strone Siemianowic
Pucek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :>
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem też tak czasem robię jak nie ma luda
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta Moje ostatnio domyło się ekstra bez gąbek itp. Aż byłem właśnie w szoku :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wiaderko, woda w butli + szamponek + gąbka, program numer 1, opierdolić auto do około za 2 złotki, potem jedziesz ręcznie na koniec spłukać programem numer 4 i jest miodzio
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wiaderko, woda w butli + szamponek + gąbka, program numer 1, opierdolić auto do około za 2 złotki, potem jedziesz ręcznie na koniec spłukać programem numer 4 i jest miodzio Jak żaden buc nie pilnuje
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wiaderko, woda w butli + szamponek + gąbka, program numer 1, opierdolić auto do około za 2 złotki, potem jedziesz ręcznie na koniec spłukać programem numer 4 i jest miodzio Zależy ilu stopniowa/programowa myjka. Widział ktoś dimana? Bo mam wieści dla niego w sprawie lampek i lustereczka pod czujnik... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wiaderko, woda w butli + szamponek + gąbka, program numer 1, opierdolić auto do około za 2 złotki, potem jedziesz ręcznie na koniec spłukać programem numer 4 i jest miodzio to widzę, że myjnie na Rybniku mają się świetnie, trzepią kasiorę
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 diman gdzieś tu się pałętał wcześniej
gregory Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 jadę upalać B8 :gwizdanie: co tam chcesz upalać... :gwizdanie: Zapalniczkę do fajek nie cfaniakuj
Rekomendowane odpowiedzi