stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wiaderko, woda w butli + szamponek + gąbka, program numer 1, opierdolić auto do około za 2 złotki, potem jedziesz ręcznie na koniec spłukać programem numer 4 i jest miodzio Zależy ilu stopniowa/programowa myjka. Widział ktoś dimana? Bo mam wieści dla niego w sprawie lampek i lustereczka pod czujnik... :gwizdanie: przechodził tędy przed chwilą :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak usłyszy o lampkach to zaraz się pojawi
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak usłyszy o lampkach to zaraz się pojawi i zniknie jak usłyszy cenę
gregory Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem A ja mam swój sposób na mycie, myślę że skuteczny, bo zawsze auto jest czyste i nie porysowane.
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem A ja mam swój sposób na mycie, myślę że skuteczny, bo zawsze auto jest czyste i nie porysowane. nie chcemy wiedziec
gregory Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 A ja wam wcale nie chce powiedzieć
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 A ja wam wcale nie chce powiedzieć pewnie już wewnętrznie kipisz, byle, żeby to napisać
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak usłyszy o lampkach to zaraz się pojawi i zniknie jak usłyszy cenę Lepszej ceny nie znajdzie.
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem A ja mam swój sposób na mycie, myślę że skuteczny, bo zawsze auto jest czyste i nie porysowane. garaż, pokrowiec na auto i nie wyjeżdżasz nigdzie
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jak usłyszy o lampkach to zaraz się pojawi i zniknie jak usłyszy cenę Lepszej ceny nie znajdzie. ja mu mogę dać lepszą
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem A ja mam swój sposób na mycie, myślę że skuteczny, bo zawsze auto jest czyste i nie porysowane. garaż, pokrowiec na auto i nie wyjeżdżasz nigdzie Pokrowiec w stylu R8 i można nawet jeździć z wyciętym otworem na szybę.
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem A ja mam swój sposób na mycie, myślę że skuteczny, bo zawsze auto jest czyste i nie porysowane. garaż, pokrowiec na auto i nie wyjeżdżasz nigdzie Pokrowiec w stylu R8 i można nawet jeździć z wyciętym otworem na szybę. :naughty: jadę na obiad
gregory Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 garaż, pokrowiec na auto i nie wyjeżdżasz nigdzie Pokrowiec w stylu R8 i można nawet jeździć z wyciętym otworem na szybę. Ale to kółka się nie będą kręcić :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:44_________________________________________________ A ja wam wcale nie chce powiedzieć pewnie już wewnętrznie kipisz, byle, żeby to napisać A co ja Dr. House?
gregory Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Takie R8, a tam pod plandeką stal 13"
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Takie R8, a tam pod plandeką stal 13" No kto wie co tam stoi...
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 No i co by tu dziś robić? za***ista pogoda! Obiadek i cza coś wymyślić. możesz przyjechać umyć mi samochód, bo ostatnio stanąłem pod drzewem w mysłowicach jest za***ista myjnia bezdotykowa Aż byłem w szoku że mi domyła mój brud z auta gdzie w Mysło ? Koło reala jak się wylatuje na K-ce. I najlepsze jest to że tam nie ma szczotki tylko samy pistoletem myjesz to u Was w "miastach" nie ma takich myjni? w Rybniku tego typu myjni bez szczotek jest chyba z 6 a to takie zadupie :> u nas w miastach, większość jest takich myjni co ci laski po masce cyckami zapieprzają [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ wszystko fajnie ale jak auto jest udupcone to taki bezdotyk nie domyje nigdy dokładnie auta przez to ja czasem biorę gąbkę i zapierdalam z tematem A ja mam swój sposób na mycie, myślę że skuteczny, bo zawsze auto jest czyste i nie porysowane. garaż, pokrowiec na auto i nie wyjeżdżasz nigdzie Pokrowiec w stylu R8 i można nawet jeździć z wyciętym otworem na szybę. kozacki pokrowiec jak nie miał bym garazu to warto by w taki zainwestować :gwizdanie: aaaaaa i
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 OKO! Jak tam dzikie baby? jako tako po japońsku :gwizdanie: ale pani policjantka była najładniejsza byle do poniedzialku... a w poniedziałek... byle do piątku
Rekomendowane odpowiedzi