akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 byle do poniedzialku... Kędzior! Co z Tobą? OKO! Jak tam dzikie baby? jako tako po japońsku :gwizdanie: ale pani policjantka była najładniejsza Wypisała Ci mandat czy płaciłeś na miejscu...? :gwizdanie:
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 OKO! Jak tam dzikie baby? jako tako po japońsku :gwizdanie: ale pani policjantka była najładniejsza Wypisała Ci mandat czy płaciłeś na miejscu...? :gwizdanie: nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 OKO! Jak tam dzikie baby? jako tako po japońsku :gwizdanie: ale pani policjantka była najładniejsza Wypisała Ci mandat czy płaciłeś na miejscu...? :gwizdanie: nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać Znowu była akcja z trzeźwością?
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 OKO! Jak tam dzikie baby? jako tako po japońsku :gwizdanie: ale pani policjantka była najładniejsza Wypisała Ci mandat czy płaciłeś na miejscu...? :gwizdanie: nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać Znowu była akcja z trzeźwością? nie wiem czy akcja :gwizdanie: ja to na siebie ściągam wszystkie patrole wczoraj na strzemieszycach a w piątek też dmuchałem na DG
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 OKO! Jak tam dzikie baby? jako tako po japońsku :gwizdanie: ale pani policjantka była najładniejsza Wypisała Ci mandat czy płaciłeś na miejscu...? :gwizdanie: nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać Znowu była akcja z trzeźwością? nie wiem czy akcja :gwizdanie: ja to na siebie ściągam wszystkie patrole wczoraj na strzemieszycach a w piątek też dmuchałem na DG :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać pewnie byla jeszcze dziewica
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać pewnie byla jeszcze dziewica [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie to był krótki romans, kazała mi się dmuchnąć i jechać pewnie byla jeszcze dziewica :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt na zdrowko
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt na zdrowko delikatnie dla smaku
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt na zdrowko delikatnie dla smaku ja yhym
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt na zdrowko delikatnie dla smaku ja yhym wiedziałem, że to napiszesz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt na zdrowko delikatnie dla smaku ja yhym wiedziałem, że to napiszesz :gwizdanie: nom troche cie znam i kitu mi nie wcisniesz
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 po obiedzie i spacerze przyszedł czas na nagrodę :gwizdanie: psssssyt na zdrowko delikatnie dla smaku ja yhym wiedziałem, że to napiszesz :gwizdanie: nom troche cie znam i kitu mi nie wcisniesz nie to ty zawsze piszesz to samo
Kędzior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 nie to ty zawsze piszesz to samo jep sie
diman Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i się znalazłem, przechodziłem obok i wszedłem no i lampki zamówione lusterko niestety czarne wiec do mnie nie pasuje a nie zamierzam rezac czarnego sufitu no i dzięki Akjam za zamówienie :notworthy:
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i się znalazłem, przechodziłem obok i wszedłem no i lampki zamówione lusterko niestety czarne wiec do mnie nie pasuje a nie zamierzam rezac czarnego sufitu no i dzięki Akjam za zamówienie :notworthy: Lustereczko w kolorze się już szuka... Wróciłem właśnie z kina i cza by się coś napić. Lecę do sklepiku kolaklnego po sok jabłkowy bo żubróweczka stoi i się uśmiecha a i moja żonka coś zagaduje o alko. :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i się znalazłem, przechodziłem obok i wszedłem no i lampki zamówione lusterko niestety czarne wiec do mnie nie pasuje a nie zamierzam rezac czarnego sufitu no i dzięki Akjam za zamówienie :notworthy: Lustereczko w kolorze się już szuka... Wróciłem właśnie z kina i cza by się coś napić. Lecę do sklepiku kolaklnego po sok jabłkowy bo żubróweczka stoi i się uśmiecha a i moja żonka coś zagaduje o alko. :gwizdanie: ty to sie masz fajnie moja nie moze pic a samemu jakos nie smakuje ;(
Rekomendowane odpowiedzi