Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i się znalazłem, przechodziłem obok i wszedłem no i lampki zamówione lusterko niestety czarne wiec do mnie nie pasuje a nie zamierzam rezac czarnego sufitu no i dzięki Akjam za zamówienie :notworthy: Lustereczko w kolorze się już szuka... Wróciłem właśnie z kina i cza by się coś napić. Lecę do sklepiku kolaklnego po sok jabłkowy bo żubróweczka stoi i się uśmiecha a i moja żonka coś zagaduje o alko. :gwizdanie: zaraz będę
diman Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 a ja chyba jednak się przekonam do tej zubróweczki o której akjam mówił bo mi smaka zrobił idę se zrobić drina
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 a ja chyba jednak się przekonam do tej zubróweczki o której akjam mówił bo mi smaka zrobił idę se zrobić drina mordo ty moja
Pucek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 to ta żubrówa którą mieliśmy Diman obalać?
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 To i ja coś otworzę bo bez alko się nie da
diman Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 to ta żubrówa którą mieliśmy Diman obalać? no mam jakiegoś litra :gwizdanie: a ostatnio to mialem driny z ginu a ty miales johnnie walkier z colą
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox:
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: eee to po c**j pić
Bulczas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: Miszka nie umie się nie uj***ć :polew:
OKO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: warto wypić... tak na rozrzedzenie krwi :beer1:
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: eee to po ch***j pić Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: Miszka nie umie się nie uj***ć :polew: :naughty:Jakąś dziwną flaszkę dostałem od koleżanki 350ml... Szybko się skończy.
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: Miszka nie umie się nie uj***ć :polew: to prawda jak mam się nie uj***ć wolę nie piś pssssssyt 4 leszek, a barek syty ale wciąż myślę czy wejść na wyższe obroty [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________akjam 350ml to albo z bezcłówki albo z zagrabanicy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: Miszka nie umie się nie uj***ć :polew: to prawda jak mam się nie uj***ć wolę nie piś pssssssyt 4 leszek, a barek syty ale wciąż myślę czy wejść na wyższe obroty [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________akjam 350ml to albo z bezcłówki albo z zagrabanicy :gwizdanie: No ja to nie wiem... Miszka ty się zdecyduj już bo po 4 Lechu to jużmożesz nie panować nad tym i może być nieświadomka... :polew:
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: Miszka nie umie się nie uj***ć :polew: to prawda jak mam się nie uj***ć wolę nie piś pssssssyt 4 lejavascript:void(0);szek, a barek syty ale wciąż myślę czy wejść na wyższe obroty [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________akjam 350ml to albo z bezcłówki albo z zagrabanicy :gwizdanie: No ja to nie wiem... Miszka ty się zdecyduj już bo po 4 Lechu to jużmożesz nie panować nad tym i może być nieświadomka... :polew: a później na śpiocha
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wróciłem. Drink już gotowy. ja jutro do roboty wiec nie ma co liczyć na alko Jednego małego drineczka można spokojnie wypić... Przecież nie mówię o ujebaniu się na maxa! :kox: Miszka nie umie się nie uj***ć :polew: to prawda jak mam się nie uj***ć wolę nie piś pssssssyt 4 lejavascript:void(0);szek, a barek syty ale wciąż myślę czy wejść na wyższe obroty [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________akjam 350ml to albo z bezcłówki albo z zagrabanicy :gwizdanie: No ja to nie wiem... Miszka ty się zdecyduj już bo po 4 Lechu to jużmożesz nie panować nad tym i może być nieświadomka... :polew: a później na śpiocha
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182693.0
Rekomendowane odpowiedzi