Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram SCC mi tylko przychodzi do głowy no i 180 w tunelu pod rondem jest atrakcyjne Bez tablic bo czasem są fotoradary. Jak poszło z projektem? tam cały czas jest radar , ale nie ma homologacji i nie mogą na jego podstawie wystawiać mandatów raz tam jechałem 70 jak wszystkie 3 pasy były za***ane a projekt chyba ok pani powiedziała , że bardzo ładne ocena za tydzień ale najważniesze , że sesja zamknięta Czyli przechodzisz na następny semestr
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram zależy co chcesz robić
keżor Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram SCC mi tylko przychodzi do głowy no i 180 w tunelu pod rondem jest atrakcyjne Bez tablic bo czasem są fotoradary. Jak poszło z projektem? tam cały czas jest radar , ale nie ma homologacji i nie mogą na jego podstawie wystawiać mandatów raz tam jechałem 70 jak wszystkie 3 pasy były za***ane a projekt chyba ok pani powiedziała , że bardzo ładne ocena za tydzień ale najważniesze , że sesja zamknięta Czyli przechodzisz na następny semestr przejebanie nie ? aż nie wiem jak sie zachować :polew: [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 16:35_________________________________________________ Siema Panowie są jakieś fajne miejsca w Katowicach to zabaczenie?? jutro się wybieram zależy co chcesz robić to damrota polecam
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 przejebanie nie ? aż nie wiem jak sie zachować :polew: Hehe a myślałem że będziemy mieli wiecznego katowickiego studenta
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 [..]przejebanie nie ? aż nie wiem jak sie zachować :polew: Czujesz się taki mądry...
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 BTW dzisiaj dzwonił do mnie koleś z PZU z pytaniem czy w RS6 są tarcze hamulcowe ceramiczne i jaka cena, bo potrzebuje do wyceny Jak mu podałem cene to 30 sek ciszy w słuchawce :polew: Kpl tarcz na przód : 40 tyś PLN
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 BTW dzisiaj dzwonił do mnie koleś z PZU z pytaniem czy w RS6 są tarcze hamulcowe ceramiczne i jaka cena, bo potrzebuje do wyceny Jak mu podałem cene to 30 sek ciszy w słuchawce :polew: Kpl tarcz na przód : 40 tyś PLN A powiedział coś jeszcze po tej ciszy czy ktoś inny później rozmawiał? Może zszedł na zawał!? :polew: qr** MAĆ! Cena jak za !!!! :shocked:
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 BTW dzisiaj dzwonił do mnie koleś z PZU z pytaniem czy w RS6 są tarcze hamulcowe ceramiczne i jaka cena, bo potrzebuje do wyceny Jak mu podałem cene to 30 sek ciszy w słuchawce :polew: Kpl tarcz na przód : 40 tyś PLN A powiedział coś jeszcze po tej ciszy czy ktoś inny później rozmawiał? Może zszedł na zawał!? :polew: q***wa MAĆ! Cena jak za !!!! :shocked: na tył tarcze jedyne 35 tys PLN za kpl klocki to już pikuś 2500zł
akjam Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 bbc hd R8 bije na torze ferrari enzo Teraz na BBC HD to ja mam jakiś serial "Na zielonej trawce"... :polew:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 taaaaaa zazdrościsz :>[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 17:36_________________________________________________aaaa właśnie, jadę po 4 kasztelany + pizze + gra na x360 i nawalam
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 weekend, po całym tygodniu ciężkiej orki trzeba się troszkę odprężyć..........alko on board [br]Dopisany: 04 Luty 2011, 18:28_________________________________________________Pucek a ty nie na spocie w SG ?
Kędzior Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 i po pracy jeszcze tylko jutro i w niedziele
stanley Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 300 zł i 8 pkt, qr** ale lubię za***rdalać
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 300 zł i 8 pkt, q***wa ale lubię zasuwać Gdzie Cię capneli
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Vectra czy patrol zwykły :gwizdanie: Jeszcze 16 i pkt i mnie pobijesz
Rekomendowane odpowiedzi