akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 13:55_________________________________________________ w niedzielę w kinach jest przejabanie ludzie q***wa świrują jak nie wiem lepiej iść na piwo w dodatku jutro są walentynki ... będzie najebane ludźmi, że szoooook dobrze, że jestem żonaty, podobno żonaci tego święta nie obchodzą
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 dobrze, że jestem żonaty, podobno żonaci tego święta nie obchodzą samotni również
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 dobrze, że jestem żonaty, podobno żonaci tego święta nie obchodzą samotni również możemy się zgadać na flachę
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 a AJM ? nie wiem Auto Jakże Majestatyczne [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:20_________________________________________________ dobrze, że jestem żonaty, podobno żonaci tego święta nie obchodzą samotni również Zawsze można iść do kina ze swoją reką Zaszporujesz na kasie bo za rękę ci nie policzą biletu
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 a AJM ? nie wiem Auto Jakże Majestatyczne aż się romantycznie zrobiło
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 rozumiem Gregory że próbujesz załatwić miejscówkę na imprezę
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 rozumiem Gregory że próbujesz załatwić miejscówkę na imprezę impreza w poniedziałek ?
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 rozumiem Gregory że próbujesz załatwić miejscówkę na imprezę Trza się jakoś wkupić zaś na imprezę
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zawsze można iść do kina ze swoją reką Zaszporujesz na kasie bo za rękę ci nie policzą biletu ha ha ha :polew: dobrze, że jestem żonaty, podobno żonaci tego święta nie obchodzą samotni również możemy się zgadać na flachę do pracy trza isc[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:25_________________________________________________ rozumiem Gregory że próbujesz załatwić miejscówkę na imprezę Trza się jakoś wkupić zaś na imprezę Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać to i tak masz luz... ja teraz muszę odkupić laptopa
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać to i tak masz luz... ja teraz muszę odkupić laptopa komu?
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać to i tak masz luz... ja teraz muszę odkupić laptopa komu? dimanowi
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać I kto to mówi i ciekawe kto zrzucił tą sziszę wtedy Ale pewnie sam nie pamięta :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:28_________________________________________________ Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać to i tak masz luz... ja teraz muszę odkupić laptopa Kto normalny siedzi z laptopem na kolanach i trzyma szklankę pełną napoju nad nim :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jak jutro zdam ten cholerny egzamin to z chęcią się nakurwie
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać I kto to mówi i ciekawe kto zrzucił tą sziszę wtedy Ale pewnie sam nie pamięta :gwizdanie: no ty ja przeciez zrzuciles! pamietam to jak dzis Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać to i tak masz luz... ja teraz muszę odkupić laptopa komu? dimanowi to niezle :gwizdanie: jak jutro zdam ten cholerny egzamin to z chęcią się nakurwie przekonałeś mnie
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Kto normalny siedzi z laptopem na kolanach i trzyma szklankę pełną napoju nad nim :gwizdanie: ja :kox: :kox:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać I kto to mówi i ciekawe kto zrzucił tą sziszę wtedy Ale pewnie sam nie pamięta :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 14:28_________________________________________________ Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać to i tak masz luz... ja teraz muszę odkupić laptopa Kto normalny siedzi z laptopem na kolanach i trzyma szklankę pełną napoju nad nim :gwizdanie: jeżeli to było piwo, to powinieneś dostać z liścia
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jeżeli to było piwo, to powinieneś dostać z liścia tylko reeds
Kędzior Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jeżeli to było piwo, to powinieneś dostać z liścia tylko reeds :sick3:
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Basia mówiła że jak odkupisz dywanik to dopiero będziesz mógł przyjechać I kto to mówi i ciekawe kto zrzucił tą sziszę wtedy Ale pewnie sam nie pamięta :gwizdanie: no ty ja przeciez zrzuciles! pamietam to jak dzis Skoro już do tego wróciłeś to tak dla przypomnienia: ty trzymałeś wąż z sziszy i to ty paliłeś, pociągnąłeś za bardzo za wąż i szisza spadła ze stoła, a że ja naiwny chłopka próbowałem ratować sytuację w ostatniej chwili to złapałem za sziszę i wyszło na to, że to ja ją zrzuciłem Już nigdy więcej I jeszcze się wykręca, co za ludzie
Rekomendowane odpowiedzi