Grisza79 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 że tak zapytam, na najbliższym spocie będzie jakaś osoba obeznana z podmianką licznika z fisem w b5? No CZEŚĆ!!!!! Wypadałoby się przywitać! Tak odrazu na ostro z nowicjuszem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Akjam, Ty lepiej zrób przelew za bukowinę :gwizdanie: noo chłopaki mieli pogawędkę z dyrektorką, dostali nagany, a najlepsze że wzięły się za nich psy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 że tak zapytam, na najbliższym spocie będzie jakaś osoba obeznana z podmianką licznika z fisem w b5? No CZEŚĆ!!!!! Wypadałoby się przywitać! do c**ja [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:54_________________________________________________Diman nie wiem jak w środę ale na weekend mogę się pisać tylko chyba nie ten co będzie bo mam zajęty :gwizdanie: spoko jak bedziesz mial czas i ochote to sie zgadamy ja na weekend tez nie moge wlasnie mnie moja oswiadomila ze moja tesciowa ma urodziny i musze isc w sobote ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 że tak zapytam, na najbliższym spocie będzie jakaś osoba obeznana z podmianką licznika z fisem w b5? No CZEŚĆ!!!!! Wypadałoby się przywitać! Tak odrazu na ostro z nowicjuszem :gwizdanie: Żadne ta ostro... Przecież to chyba normalne, że jak się gdzieś wchodzi to się mówi dzień dobry... A nie tak, że ani me ani be ani kukuryku... Akjam, Ty lepiej zrób przelew za bukowinę :gwizdanie: noo chłopaki mieli pogawędkę z dyrektorką, dostali nagany, a najlepsze że wzięły się za nich psy :gwizdanie: No i co od nich chcą? Obraza czy co? P.S. Przelew już poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 że tak zapytam, na najbliższym spocie będzie jakaś osoba obeznana z podmianką licznika z fisem w b5? No CZEŚĆ!!!!! Wypadałoby się przywitać! do c**ja [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:54_________________________________________________Diman nie wiem jak w środę ale na weekend mogę się pisać tylko chyba nie ten co będzie bo mam zajęty :gwizdanie: spoko jak bedziesz mial czas i ochote to sie zgadamy ja na weekend tez nie moge wlasnie mnie moja oswiadomila ze moja tesciowa ma urodziny i musze isc w sobote ;( też idę to teściowej za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 że tak zapytam, na najbliższym spocie będzie jakaś osoba obeznana z podmianką licznika z fisem w b5? No CZEŚĆ!!!!! Wypadałoby się przywitać! do c**ja [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:54_________________________________________________Diman nie wiem jak w środę ale na weekend mogę się pisać tylko chyba nie ten co będzie bo mam zajęty :gwizdanie: spoko jak bedziesz mial czas i ochote to sie zgadamy ja na weekend tez nie moge wlasnie mnie moja oswiadomila ze moja tesciowa ma urodziny i musze isc w sobote ;( też idę to teściowej za tydzień A ja mam imprezkę z pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 że tak zapytam, na najbliższym spocie będzie jakaś osoba obeznana z podmianką licznika z fisem w b5? No CZEŚĆ!!!!! Wypadałoby się przywitać! do c**ja [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 19:54_________________________________________________Diman nie wiem jak w środę ale na weekend mogę się pisać tylko chyba nie ten co będzie bo mam zajęty :gwizdanie: spoko jak bedziesz mial czas i ochote to sie zgadamy ja na weekend tez nie moge wlasnie mnie moja oswiadomila ze moja tesciowa ma urodziny i musze isc w sobote ;( też idę to teściowej za tydzień no wlasnie a mielismy sie spotkac na lekkie oblewanie ale co sie odwlecze to nie uciecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jesteście jak ZOMBIE budzicie się na noc jak już ciemno j**ani :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę w nocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie NBA All Star Game :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie NBA All Star Game :kox: na ktorym i na jakiej platformie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie NBA All Star Game :kox: na ktorym i na jakiej platformie na Cyfrze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie NBA All Star Game :kox: na ktorym i na jakiej platformie na Cyfrze + no to choćbym chciał obejrzeć to nie obejrzę bo nie mam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie NBA All Star Game :kox: na ktorym i na jakiej platformie na Cyfrze + no to choćbym chciał obejrzeć to nie obejrzę bo nie mam ;( No to żałuj! Wczoraj były konkursy wsadów i rzutów za 3 pkty! Co goście robili na tablicy to jest masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja muszę dziś pobudkę wnocy zrobić bo meczyk gwiazd dziś... przeciez ty jestes przyzwyczajony do krotkich drzemek z pracy wiec to nie powinno robic problemu Ale wiesz jak w domu się śpi... :gwizdanie: W pracy to cały czas standby. no to bedziesz musial budzik nastawic a co to za meczyk bo laik ze mnie NBA All Star Game :kox: na ktorym i na jakiej platformie na Cyfrze + no to choćbym chciał obejrzeć to nie obejrzę bo nie mam ;( No to żałuj! Wczoraj były konkursy wsadów i rzutów za 3 pkty! Co goście robili na tablicy to jest masakra! kiedys taki program ogladalem niezle tam wymiataja w tym nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Na orange sport jest właśnie powtórka konkursu wsadów... A meczyk ALL STAR dzisiaj o 2:00 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi