stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 ciii, Gracia szpieguje :gwizdanie: a pozniej sie dziwisz ze Basia o wszystkim wie zaraz napisze do krola zeby ja zbanował ja się nie dziwie
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:28_________________________________________________Nabijmy dużo postów żeby nie chciało im się czytać lepiej zbanowac Ja muszę kontrolować co wy za głupoty piszecie :gwizdanie: no tak jak bys miala na to jakis wplyw
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:28_________________________________________________Nabijmy dużo postów żeby nie chciało im się czytać lepiej zbanowac Ja muszę kontrolować co wy za głupoty piszecie :gwizdanie: no tak jak bys miala na to jakis wplyw Strony się przydadzą ale ban nie zaszkodzi
gracia Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy>
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 kurffa, dwa piwka sobie tylko kupiłem Oj Stan! Ja zrobiłem zapas. :gwizdanie: No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy>
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: a Ty Aniu już na pewno
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100%
gracia Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie dość że młoda to na dodatek zboczona... ehhh a podobno faceci to świntuchy :>
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach to nudziara z ciebie
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach I dlatego jesteś gorsza a my mieliśmy Cię za kolegę
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach my tez sie nie slinimy na wszystkie laski tylko na te ktore maja to cos w sobie czyt.fajne cycki fajna dupcie i wogule [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:38_________________________________________________ No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach to nudziara z ciebie :polew:
gracia Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja jestem tutaj w mniejszości, więc nie ma o czym dyskutować. Ja wiem swoje i na pewno nie jeden z was jest dużo bardziej zboczony niż ja. Ja jestem młoda nieśmiała i grzeczna, nie myślę o takich świństwach
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Faceci się nie napalają, faceci podziwiają, popatrzcie jakie ta dziewczyna ma piękne oczy
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Faceci się nie napalają, faceci podziwiają, popatrzcie jakie ta dziewczyna ma piękne oczy :polew:
gracia Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach my tez sie nie slinimy na wszystkie laski tylko na te ktore maja to cos w sobie czyt.fajne cycki fajna dupcie i wogule [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:38_________________________________________________ No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach to nudziara z ciebie :polew: Czyli jednak na wszystkie
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja jestem tutaj w mniejszości, więc nie ma o czym dyskutować. Ja wiem swoje i na pewno nie jeden z was jest dużo bardziej zboczony niż ja. Ja jestem młoda nieśmiała i grzeczna, nie myślę o takich świństwach jasne to tak jak wiekszosc lasek
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja jestem tutaj w mniejszości, więc nie ma o czym dyskutować. Ja wiem swoje i na pewno nie jeden z was jest dużo bardziej zboczony niż ja. Ja jestem młoda nieśmiała i grzeczna, nie myślę o takich świństwach No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach I dlatego jesteś gorsza a my mieliśmy Cię za kolegę za ziomka
Rekomendowane odpowiedzi