Gość fudi Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co tu taka cisza :gwizdanie: A co z tym gościem od A3, ruszył coś więcej czy nic ponad to co wczoraj mówił? I jak to jest z S3, tam był seryjnie wsadzany FMIC?
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co tu taka cisza :gwizdanie: A co z tym gościem od A3, ruszył coś więcej czy nic ponad to co wczoraj mówił? I jak to jest z S3, tam był seryjnie wsadzany FMIC? To jest A3 trochę pomodzone. Narazie jeszcze nic nie robił :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co tu taka cisza :gwizdanie: A co z tym gościem od A3, ruszył coś więcej czy nic ponad to co wczoraj mówił? I jak to jest z S3, tam był seryjnie wsadzany FMIC? To jest A3 trochę pomodzone. Narazie jeszcze nic nie robił :gwizdanie: Krolu mu podobno prawie quattro Vagiem uruchomił, narazie ma napęd na trzy koła
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co tu taka cisza :gwizdanie: A co z tym gościem od A3, ruszył coś więcej czy nic ponad to co wczoraj mówił? I jak to jest z S3, tam był seryjnie wsadzany FMIC? To jest A3 trochę pomodzone. Narazie jeszcze nic nie robił :gwizdanie: Krolu mu podobno prawie quattro Vagiem uruchomił, narazie ma napęd na trzy koła Krolu ma jakiś dar najpier Akjam potem on :polew:
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co tu taka cisza :gwizdanie: A co z tym gościem od A3, ruszył coś więcej czy nic ponad to co wczoraj mówił? I jak to jest z S3, tam był seryjnie wsadzany FMIC? To jest A3 trochę pomodzone. Narazie jeszcze nic nie robił :gwizdanie: Krolu mu podobno prawie quattro Vagiem uruchomił, narazie ma napęd na trzy koła Krolu ma jakiś dar najpier Akjam potem on :polew: albo jakiś ujowy kabel
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Jaki ma kable to nie wiem nie sprawdzałem :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co tu taka cisza :gwizdanie: A co z tym gościem od A3, ruszył coś więcej czy nic ponad to co wczoraj mówił? I jak to jest z S3, tam był seryjnie wsadzany FMIC? To jest A3 trochę pomodzone. Narazie jeszcze nic nie robił :gwizdanie: Krolu mu podobno prawie quattro Vagiem uruchomił, narazie ma napęd na trzy koła Krolu ma jakiś dar najpier Akjam potem on :polew: U mnie już na 4 koła śmiga! dziś środa... :gwizdanie: ... Czekając na sobotę inaczej - byle do środy!
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale czekalada nie ma nic wspólnego z nokautem
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 czekolada to taka potańcówka bez alkoholu, czyli słabo
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale czekalada nie ma nic wspólnego z nokautem Ja nie wiem czy nie ma! Jak przypomnę sobie tą/tego babochłopa co "tańczył" to się zastanawiam... :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale czekalada nie ma nic wspólnego z nokautem Ja nie wiem czy nie ma! Jak przypomnę sobie tą/tego babochłopa co "tańczył" to się zastanawiam... :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ale czekalada nie ma nic wspólnego z nokautem Ja nie wiem czy nie ma! Jak przypomnę sobie tą/tego babochłopa co "tańczył" to się zastanawiam... :polew: :polew: :polew: :decayed:
Seski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:10_________________________________________________czy ja dobrze widzę...?
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tak, dobrze widzisz, dalej Cie nikt nie lubi
Seski Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tak, dobrze widzisz, dalej Cie nikt nie lubi nie o tym mówie... mówie o czekoladzie...
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a na poważnie Seski, co tam żłobie? [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 19:15_________________________________________________aaa no tak, imprezowicze dzisiaj idą do czekolady :gwizdanie: ja wpadam w przyszłym tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi