Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rudi Diman będę teraz we wtorek choć wieczorem maja mi lodówke przywieźć no to dobrze zwolam chlopakow to ci ja wniosa przydało by się bo to 4 pietro a jeszcze windy nie ma co ty winde w lodówce chciałeś? ja jeszcze nawet niewidziałem 4 piętrowej lodówki no no ty to sobie żyjesz przecież nie będę sięgał na dolne półki, piwko samo winda podjedzie na moja wysokość
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rudi Diman będę teraz we wtorek choć wieczorem maja mi lodówke przywieźć no to dobrze zwolam chlopakow to ci ja wniosa przydało by się bo to 4 pietro a jeszcze windy nie ma co ty winde w lodówce chciałeś? ja jeszcze nawet niewidziałem 4 piętrowej lodówki no no ty to sobie żyjesz przecież nie będę sięgał na dolne półki, piwko samo winda podjedzie na moja wysokość :polew:
Kędzior Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 leciutki bo leciutki ale własny kurde wygodnicki widzę jesteś Miszka
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 leciutki bo leciutki ale własny kurde wygodnicki widzę jesteś Miszka eeee, nie przesadzaj jednak muszę podejść do tej lodówki :polew: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 20:52_________________________________________________krolu tu zaraz będzie, zobaczy, że na SG cicho i tu zajrzy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ale najpierw na gliwickich zapodal
Kędzior Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Miszka jak tak dalej pójdzie to za chwilę przegonimy częstochowskie hehehe no tak trzeba podejść hehehe zawsze człowiekowi coś stanie na drodzę do wygody :polew: ale najpierw na gliwickich zapodal ta :disgust:
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 pewnie sciemni, że musiał tu doczytać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 już my nietakie doczytywanie znamy hehehehehhehehe
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ale najpierw na gliwickich zapodal pewnie sciemni, że musiał tu doczytać :gwizdanie: A co nie było tak? patrze na Gliwice a tam 1 strona patrze tu ... przecieram oczy i patrze znów... biję się w policzek szczypie w ramie i co i dalej widzę 4 strony :oklaski: :oklaski: :oklaski: i :hi:
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 daliśmy radę dziś, total chillout siemka [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 21:02_________________________________________________
Kanar Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no powiem Wam że też jestem mile zaskoczony od wtorku miałem 30 stron do przeczytania szaleństwo
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kanar nie pier.ol tylko spamuj z nami
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no jak juz mowilem bo ja tu jestem Cieszymy się Diman
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no jak juz mowilem bo ja tu jestem Cieszymy się Diman Bardzo się cieszymy Diman ale nas przetrzymali, jakies prace remontowe o tej porze w sobotę
Kędzior Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 o i juz po przerwie technicznej Krolu
Kanar Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Kanar nie pier.ol tylko spamuj z nami spoko luz ale jako że neta nie miałem przez 5 dni to sie musze nacieszyć teraz.. nie wcale nie jestem uzależniony
Rekomendowane odpowiedzi