stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 tolek, weź jutro dwa koła na spota chyba ze to kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 a co chesz stanley do swojej przymierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 moim zdaniem one najładniej wyglądają na srebrnym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 a co chesz stanley do swojej przymierzyc zobaczyc jak by to wyglądało twoje też przymierze [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 20:27_________________________________________________ moim zdaniem one najładniej wyglądają na srebrnym kolorze do srebrnej najlepiej alu dekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie, dw tolek, weź jutro dwa koła na spota chyba ze to kłopot Nie, dwóch nie zabiorę, przyjadę na wszystkich czterech Jutro po robocie jadę na wymianę, potem do domciu i na spota. W środę w czasie szychty założę sobie z powrotem zimowe, bo póki co za zimno aby je zostawić… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 hehe to podjedz pod robote to sobie przypasujesz o ile ci sie zmieszcza na tego hebla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie, dw tolek, weź jutro dwa koła na spota chyba ze to kłopot Nie, dwóch nie zabiorę, przyjadę na wszystkich czterech Jutro po robocie jadę na wymianę, potem do domciu i na spota. W środę w czasie szychty założę sobie z powrotem zimowe, bo póki co za zimno aby je zostawić… [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 20:30_________________________________________________ hehe to podjedz pod robote to sobie przypasujesz o ile ci sie zmieszcza na tego hebla myślałem, że mi przerzucisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ładne te kółeczka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 20:30_________________________________________________ hehe to podjedz pod robote to sobie przypasujesz o ile ci sie zmieszcza na tego hebla myślałem, że mi przerzucisz :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 rezacze B6tek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191237.0[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________Pany, kto ma VAGa PL 3.11 lub wyższy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 rezacze B6tek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191237.0[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________Pany, kto ma VAGa PL 3.11 lub wyższy ? ja mam wyższy 912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 rezacze B6tek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191237.0[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________Pany, kto ma VAGa PL 3.11 lub wyższy ? ja mam wyższy 912 cffaniak a robi logi dynamiczne, które można zaimportować do excela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj przejebana fura masakra :kox: [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 22:01_________________________________________________ rezacze B6tek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=191237.0[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________Pany, kto ma VAGa PL 3.11 lub wyższy ? ja mam wyższy 912 cffaniak a robi logi dynamiczne, które można zaimportować do excela ? jasne ze robi jutro bede mial kompa i z krolem bedziemy kombinowac przy jego furze jak starczy baterii to zrobi i u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Siema z wieczorka Miron kupil b8 przehuj Ebany! Widzieliście racket fuel u Szymona Majewskiego!?! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: to sie dziwie, bo jak depnie, to mu to kopci jak nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi