Gość fudi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: to sie dziwie, bo jak depnie, to mu to kopci jak nie wiem To dobry deal zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: kupujesz ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: kupujesz ? :polew: ja mam to co chciałem narazie mi wiecej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy s4 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 siemka jutro 3xb5 z dg sie melduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: kupujesz ? :polew: ja mam to co chciałem narazie mi wiecej nie trzeba no ale mógłbyś się nieźle napiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Miron kupil b8 przehuj Znalazł kupca na to swoje B7 już czy kupił na zapas? narazie kupił na zapas :gwizdanie: No ale to B7 ma w zajebistej opcji, powinien szybko znaleźć kupca już ma :gwizdanie: kupujesz ? :polew: ja mam to co chciałem narazie mi wiecej nie trzeba no ale mógłbyś się nieźle napiąć nie dla mnie napinanie młodszym ten przywilej zostawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 siemka jutro 3xb5 z dg sie melduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Co tam napinacze? siemka jutro 3xb5 z dg sie melduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Co tam napinacze? siemka jutro 3xb5 z dg sie melduje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Stasiu 3.11 też robi logi, które można importować do excela :cool1: ja muszę zVAGować moją bo mnie ostatnio 1,6 objechało... :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Stasiu 3.11 też robi logi, które można importować do excela :cool1: ja muszę zVAGować moją bo mnie ostatnio 1,6 objechało... :embarrassed: tak, miałem na mysli to pudełko od Dimana, ono chyba czyta aktualne dane podczas pomiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Stasiu 3.11 też robi logi, które można importować do excela :cool1: ja muszę zVAGować moją bo mnie ostatnio 1,6 objechało... :embarrassed: tak, miałem na mysli to pudełko od Dimana, ono chyba czyta aktualne dane podczas pomiaru dokladnie ale mam jeszcze vaga na kompa i moge go zabrac i sobie zrobisz logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Stasiu 3.11 też robi logi, które można importować do excela :cool1: ja muszę zVAGować moją bo mnie ostatnio 1,6 objechało... :embarrassed: tak, miałem na mysli to pudełko od Dimana, ono chyba czyta aktualne dane podczas pomiaru dokladnie ale mam jeszcze vaga na kompa i moge go zabrac i sobie zrobisz logi mi stoi jak trzeba, tzn pompuje mi jak nalezy tymczasem zbieram sie powoli w kokon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Stasiu 3.11 też robi logi, które można importować do excela :cool1: ja muszę zVAGować moją bo mnie ostatnio 1,6 objechało... :embarrassed: tak, miałem na mysli to pudełko od Dimana, ono chyba czyta aktualne dane podczas pomiaru dokladnie ale mam jeszcze vaga na kompa i moge go zabrac i sobie zrobisz logi mi stoi jak trzeba, tzn pompuje mi jak nalezy tymczasem zbieram sie powoli w kokon no to trzymaj sie do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Widzieliście racket fuel u Szymona Majewskiego!?! :polew: mogles mowic ze byl, kiedy powtorka?Krolu wez jutro sprzet ogarniemy temat ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Widzieliście racket fuel u Szymona Majewskiego!?! :polew: mogles mowic ze byl, kiedy powtorka?Krolu wez jutro sprzet ogarniemy temat ok? sobota ? niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ale się zasiedziałem w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ale się zasiedziałem w garażu co dzialales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ale się zasiedziałem w garażu co dzialales? Wreście wy***ałem katalizator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ale się zasiedziałem w garażu co dzialales? Wreście wy***ałem katalizator hehe wczas i co fajnie turbinka swista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi