tolek85 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 siemka z wieczora Panowie, może na kolejnym spocie zrobimy sobie turniej w "Asphalt5"? :mysli:
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 siemka z wieczora Panowie, może na kolejnym spocie zrobimy sobie turniej w "Asphalt5"? :mysli: na takim małym monitorze lipa
tolek85 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox:
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: moze byc 42'
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: rezacz
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Stasiu o której planujesz powrót jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________ to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: Na 37 od biedy też może być
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Stasiu o której planujesz powrót jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________ to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: Na 37 od biedy też może być Koleś o 13 kończy robotę więć będę na miejscu ok 13-14 Myślę, że w domu będę ok 17-18 :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 siemka z wieczora Panowie, może na kolejnym spocie zrobimy sobie turniej w "Asphalt5"? :mysli: co to masz za przyciski ? po lewej od awaryjnych??
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Stasiu o której planujesz powrót jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________ to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: Na 37 od biedy też może być Koleś o 13 kończy robotę więć będę na miejscu ok 13-14 Myślę, że w domu będę ok 17-18 :gwizdanie: Aha ok to wyceń tam je i jak coś w tygodniu to jakoś załatwimy
Gość elvis80 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 recenzja kebabów z Petra ? Sławna "Petra" w Katowicach. Jej świetność mija. Dużo klientów, masowa produkcja kebabów, bo znajduje się w samym centrum miasta. Mało sosu, ceny rosną z miesiąca na miesiąc, a żeby poprosić o coś dodatkowego - jak podwójna ilość sosu czy bez jakiegoś składnika -nie ma opcji! Jestem bardzo uczulony na pomidory, zawsze o tym wspominam i proszę o KEBABA BEZ POMIDORA, nie zdarzyło się jeszcze, abym dostał takiego, jak zamówiłem. Za każdym razem zwracając uwagę panu, który przygotowuje owe kebaby. On z wielką łaską i grymasem na twarzy bierze z powrotem, wygrzebuje ze środka pomidory i oddaje komentując "chciałeś bez pomidora, to masz, po sprawie". Porażka, zawsze tak samo. i co to ma znaczyć?[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________ Stasiu o której planujesz powrót jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________ to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: Na 37 od biedy też może być Koleś o 13 kończy robotę więć będę na miejscu ok 13-14 Myślę, że w domu będę ok 17-18 :gwizdanie: Aha ok to wyceń tam je i jak coś w tygodniu to jakoś załatwimy co tam znowu rezacie...
stanley Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 recenzja kebabów z Petra ? Sławna "Petra" w Katowicach. Jej świetność mija. Dużo klientów, masowa produkcja kebabów, bo znajduje się w samym centrum miasta. Mało sosu, ceny rosną z miesiąca na miesiąc, a żeby poprosić o coś dodatkowego - jak podwójna ilość sosu czy bez jakiegoś składnika -nie ma opcji! Jestem bardzo uczulony na pomidory, zawsze o tym wspominam i proszę o KEBABA BEZ POMIDORA, nie zdarzyło się jeszcze, abym dostał takiego, jak zamówiłem. Za każdym razem zwracając uwagę panu, który przygotowuje owe kebaby. On z wielką łaską i grymasem na twarzy bierze z powrotem, wygrzebuje ze środka pomidory i oddaje komentując "chciałeś bez pomidora, to masz, po sprawie". Porażka, zawsze tak samo. i co to ma znaczyć?[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________ Stasiu o której planujesz powrót jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 22:34_________________________________________________ to musze do kuferka jakąś plazme z 50 cali zamontować :kox: Na 37 od biedy też może być Koleś o 13 kończy robotę więć będę na miejscu ok 13-14 Myślę, że w domu będę ok 17-18 :gwizdanie: Aha ok to wyceń tam je i jak coś w tygodniu to jakoś załatwimy co tam znowu rezacie... KLIENT CIUL
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Nas klient nas pan :polew: kabaret ani mru mru chiński fast food
tolek85 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 siemka z wieczora Panowie, może na kolejnym spocie zrobimy sobie turniej w "Asphalt5"? :mysli: co to masz za przyciski ? po lewej od awaryjnych?? roleta elektryczna tylnej szyby... jeśli chodzi Ci o ten obok ESP
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 ja i katapulta !!! A nie oglądałeś szybkich i wściekłych
tolek85 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Reszta "narazie" pusta, wnet będzie AirBagOff i parktronik (po załączeniu kamerki cofania, załączy się zielona lampka z parktronika)
Rekomendowane odpowiedzi