Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować no to gdzie moj czujnik
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować no to gdzie moj czujnik kij z czujnikiem - gdzie moja kasa !!!!! trzeba jechać do angli i mu sklepać maskę :baseball:
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować no to gdzie moj czujnik kij z czujnikiem - gdzie moja kasa !!!!! trzeba jechać do angli i mu sklepać maskę :baseball: spoko mam tam znajomych moge do nich zadzwonic niech podjada i obija mu ryja :evil:
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować no to gdzie moj czujnik kij z czujnikiem - gdzie moja kasa !!!!! trzeba jechać do angli i mu sklepać maskę :baseball: spoko mam tam znajomych moge do nich zadzwonic niech podjada i obija mu ryja :evil: jeszcze trzeba na siewierz jechać - tez sklepać komuś maskę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować no to gdzie moj czujnik kij z czujnikiem - gdzie moja kasa !!!!! trzeba jechać do angli i mu sklepać maskę :baseball: spoko mam tam znajomych moge do nich zadzwonic niech podjada i obija mu ryja :evil: jeszcze trzeba na siewierz jechać - tez sklepać komuś maskę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 noo ja mam tyle roboty przy aucie że nie wiem czy do bukowiny się wyrobię :gwizdanie: a wiecznie w robocie, dopiero teraz, I zmiana, to jest trochę czasu a ja mam tyle części, że mogę sobie w pokoju drugie zbudować no to gdzie moj czujnik kij z czujnikiem - gdzie moja kasa !!!!! trzeba jechać do angli i mu sklepać maskę :baseball: spoko mam tam znajomych moge do nich zadzwonic niech podjada i obija mu ryja :evil: jeszcze trzeba na siewierz jechać - tez sklepać komuś maskę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nooo :evil:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:38_________________________________________________ temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy he ziomali z pod sklepu :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy czekam, doj**iemy mu na lotnisku czy wjazd na chatę
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy czekam, doj**iemy mu na lotnisku czy wjazd na chatę na chatę myślę zabierzemy odrazu turbinę dla dimana jako zadość uczynienie
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy czekam, doj**iemy mu na lotnisku czy wjazd na chatę na chatę myślę zabierzemy odrazu turbinę dla dimana jako zadość uczynienie no i tak powinno się załatwiać interesy, bez zbędnych gadek itp a pany tak z innej beczki, jak zapewne wiecie mój ADR idzie na sprzedaż, jaka jest realna cena do oddania bo się waham
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy czekam, doj**iemy mu na lotnisku czy wjazd na chatę na chatę myślę zabierzemy odrazu turbinę dla dimana jako zadość uczynienie no i tak powinno się załatwiać interesy, bez zbędnych gadek itp a pany tak z innej beczki, jak zapewne wiecie mój ADR idzie na sprzedaż, jaka jest realna cena do oddania bo się waham 8 tysi i pójdzie do kasi w dobre ręce :kox:
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 a pany tak z innej beczki, jak zapewne wiecie mój ADR idzie na sprzedaż, jaka jest realna cena do oddania bo się waham z kolami czy bez?
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 a pany tak z innej beczki, jak zapewne wiecie mój ADR idzie na sprzedaż, jaka jest realna cena do oddania bo się waham z kolami czy bez? z[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:50_________________________________________________ temu z Siewierza to też mogę doj**ać tak dla sportu [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:37_________________________________________________osobiście nic do niego nie mam :gwizdanie: to biorę moich ziomali spod sklepu i jadymy czekam, doj**iemy mu na lotnisku czy wjazd na chatę na chatę myślę zabierzemy odrazu turbinę dla dimana jako zadość uczynienie no i tak powinno się załatwiać interesy, bez zbędnych gadek itp a pany tak z innej beczki, jak zapewne wiecie mój ADR idzie na sprzedaż, jaka jest realna cena do oddania bo się waham 8 tysi i pójdzie do kasi w dobre ręce :kox: za 8 tysi to ci wyciągnę turbinę z mojego i ci sprzedam :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 12 max ale pewnie pójdzie za 10 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 12 max ale pewnie pójdzie za 10 :gwizdanie: no wystawilem 13,5 a mam napalenca za 12,5 ale jakos zal mi sie rozstawac
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 moim zdaniem to i tak stanowczo za mało, no ale cóż, takie ceny na rynku Miszka, nawet się nie zastanawiaj
krolu Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 12 max ale pewnie pójdzie za 10 :gwizdanie: no wystawilem 13,5 a mam napalenca za 12,5 ale jakos zal mi sie rozstawac było oddawać ceny lecą na łeb na szyję... za moja już teraz oferowali mi tylko 32 000 :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi