akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ja bym z chęcią pograł, ale przed nartami nie chciałbym czegoś narobić, zwłaszcza, że rok nie grałem No szkoda byłoby jakbyś się "załatwił" przed wyjazdem na zaje wyprawę! Ale jak zorganizujemy coś w tygodniu to można totalnie na luzie zagrać... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie: No jeśli po południu to nie ma problemu
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie: No jeśli po południu to nie ma problemu Wieczorem bym nawet powiedział. W środę graliśmy ostatnio o 21ej...
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie: No jeśli po południu to nie ma problemu Wieczorem bym nawet powiedział. W środę graliśmy ostatnio o 21ej... w środę :blink:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie: No jeśli po południu to nie ma problemu Wieczorem bym nawet powiedział. W środę graliśmy ostatnio o 21ej... w środę :blink: :polew: :polew: Spokojnie Krolu! Ty masz Czeko...
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie: No jeśli po południu to nie ma problemu Wieczorem bym nawet powiedział. W środę graliśmy ostatnio o 21ej... w środę :blink: :polew: :polew: Spokojnie Krolu! Ty masz Czeko... :heat: :heat: :heat:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 To jak gra ktoś jutro. Jak tak to dajcie jakiś adres :gwizdanie: Ja gram z kumplami jak zawsze w niedziele. Stan chyba odpuści jutro ale może zorganizujemy coś w tygodniu? Ma być cieplej. Ja rozejrzę się za wolnym terminem i wtedy będziemy działać. Piwko jakieś... :gwizdanie: No jeśli po południu to nie ma problemu Wieczorem bym nawet powiedział. W środę graliśmy ostatnio o 21ej... w środę :blink: :polew: :polew: Spokojnie Krolu! Ty masz Czeko... :heat: :heat: :heat: :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Cza by Ci coś zorganizować... :gwizdanie: jestem otwarty na propozycje hehe natasza jest w cipke
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Kędzior! Ty od razu w cipke... a co najpierw w D i do B?
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Kędzior! Ty od razu w cipke... a co najpierw w D i do B? :gwizdanie: w środe to jak champions league
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 za tydzien o tej godzinie to bedzie juz :sick3: :sick3:
pajda Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 w środe to jak champions league a dużo osób gra?
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 za tydzien o tej godzinie to bedzie juz :sick3: :sick3: Ja nie piję... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 mi to wczoraj wpadło w ucho: Snoop Dogg - Sweat (David Guetta Remix)
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 w środe to jak champions league a dużo osób gra? przez pierwsze 10 min graja wszyscy a pozniej z kazda minuta ktos odpada :polew:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 za tydzien o tej godzinie to bedzie juz :sick3: :sick3: Czekając na sobotę... :polew: :polew: w środe to jak champions league a dużo osób gra? przez pierwsze 10 min graja wszyscy a pozniej z kazda minuta ktos odpada :polew: Oddychają rękawami... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi