Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 za tydzien o tej godzinie to bedzie juz :sick3: :sick3: Ja nie piję... :gwizdanie: zloty strzal? czy krecha? :polew:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 za tydzien o tej godzinie to bedzie juz :sick3: :sick3: Ja nie piję... :gwizdanie: zloty strzal? czy krecha? :polew: A co chesz?
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 A co chesz? ja nie biore i nie daje :polew: mi to wczoraj wpadło w ucho: Snoop Dogg - Sweat (David Guetta Remix) muza spoko ale zeby snoop takie rzeczy
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 A co chesz? ja nie biore i nie daje :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 A co chesz? ja nie biore i nie daje :polew: :polew: z tym ze nie biore czy ze nie daje?
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 później każdy wraca do domu i : "trzy strzeliłem kochanie"
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 A co chesz? ja nie biore i nie daje :polew: :polew: z tym ze nie biore czy ze nie daje? To i to! :polew: :polew: później każdy wraca do domu i : "trzy strzeliłem kochanie" Czasem zddarza się więcej... :gwizdanie: panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: akurat na BT przegonimy gliwickie
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba dawno kobiety nie miałeś
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba dawno kobiety nie miałeś :polew:
OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 no nieźle nieźle się na waliło tych postów jedziecie ze spamem jak szalone wiewióry czy cóś
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 później każdy wraca do domu i : "trzy strzeliłem kochanie" :decayed: przygoda przygoda kazdej chwili szkoda :decayed:
krolu Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba dawno kobiety nie miałeś no od wczoraj :naughty:
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba dawno kobiety nie miałeś no od wczoraj :naughty:
OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 później każdy wraca do domu i : "trzy strzeliłem kochanie" :decayed: przygoda przygoda kazdej chwili szkoda :decayed: jak bym naszą ekipę widział
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 później każdy wraca do domu i : "trzy strzeliłem kochanie" :decayed: przygoda przygoda kazdej chwili szkoda :decayed: w cycki reklama, ten po lewej stronie, w czerwonej koszulce, to chyba Akjam :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 panowie przystopujcie ze spamem, bo wykorzystaliście limit, będę musiał zamknąć watek do poniedziałku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba dawno kobiety nie miałeś no od wczoraj :naughty: Nieszczęśliwiec...
akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 później każdy wraca do domu i : "trzy strzeliłem kochanie" :decayed: przygoda przygoda kazdej chwili szkoda :decayed: w cycki reklama, ten po lewej stronie, w czerwonej koszulce, to chyba Akjam :gwizdanie: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi