OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale ta walka witalija kliczko była chyba ustawiona ja też tyskie psssssyt :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 23:26_________________________________________________ no to psssytt :gwizdanie: mleko? mleko jest dla prawdziwych twardzieli
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 mleko jest dla prawdziwych twardzieli wiem, pije codziennie
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 mleko jest dla prawdziwych twardzieli wiem, pije codziennie a potem rzygasz
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 mleko jest dla prawdziwych twardzieli wiem' date=' pije codziennie [/quote'] a potem rzygasz wiesz ze ja nie rzygam chociaż Basia za kazdym razem twierdzi co innego ahha
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 mleko jest dla prawdziwych twardzieli wiem, pije codziennie a potem rzygasz wiesz ze ja nie rzygam chociaż Basia za kazdym razem twierdzi co innego ahha ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 23:34_________________________________________________ no to psssytt :gwizdanie: whisky :>
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie: chyba reka bo na czworaka zawsze pozniej lazisz
OKO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie: chyba reka bo na czworaka zawsze pozniej lazisz wejść do jeszcze nie napełnionej miski to nie obciach
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie: chyba reka bo na czworaka zawsze pozniej lazisz wejść do jeszcze nie napełnionej miski to nie obciach dokladnie
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie: chyba reka bo na czworaka zawsze pozniej lazisz jak mam chodzic na czworakach, to wolę w ogóle nie wstawać :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie: chyba reka bo na czworaka zawsze pozniej lazisz jak mam chodzic na czworakach, to wolę w ogóle nie wstawać :gwizdanie: to bylo ostatnio widac, ale nie wyciagajmy naszych "brudow" na zewnatrz :polew:
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 ale miske zawsze na noc chcesz :gwizdanie: przynosze ja dla ciebie hehehe chyba żebym w nią wdepnął :gwizdanie: chyba reka bo na czworaka zawsze pozniej lazisz jak mam chodzic na czworakach, to wolę w ogóle nie wstawać :gwizdanie: to bylo ostatnio widac, ale nie wyciagajmy naszych "brudow" na zewnatrz :polew: sam qr** usnąłeś obok mnie :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew:
stanley Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba....
Kędzior Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 sam cholera usnąłeś obok mnie :polew: tak żeś pitolil że zasnąłem cos mowiles ze b8 3.0tdi nie jedzie i nawet program niepomoze na pewno nie gadaliśmy o motoryzacji :gwizdanie: wiem ze ogoladalismy jakies filmiki red.. i youp... takie adresy stron cos kojarze a i zbiornik :polew: Miszka nam wysyłał jakies linki chyba.... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi