stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja mam wolne od przyszłego tygodnia :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja mam wolne od przyszłego tygodnia :gwizdanie: I zajebiaszczy wyjazd!
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja mam wolne od przyszłego tygodnia :gwizdanie: I zajebiaszczy wyjazd! nie wiem czy BT nie była by lepsza
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja mam wolne od przyszłego tygodnia :gwizdanie: I zajebiaszczy wyjazd! nie wiem czy BT nie była by lepsza :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja mam wolne od przyszłego tygodnia :gwizdanie: I zajebiaszczy wyjazd! bukowina lepsza [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:07_________________________________________________ To nie zapeszaj bo jakbyśmy zostali dłużej w BT... przekonałeś mnie :>
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 ja mam wolne od przyszłego tygodnia :gwizdanie: I zajebiaszczy wyjazd! bukowina lepsza Ja wiem? I tu i tu można złapać kontuzje. :polew:
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Tam są 2 kapelusze... jeden na drugim leży, biały i czarny.. widzę tam nawet butlę po spirytusie z prawej Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Co Ty tam czytasz? :mysli: 365 pozycji na każdy dzień w roku :gwizdanie:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Tam są 2 kapelusze... jeden na drugim leży, biały i czarny.. widzę tam nawet butlę po spirytusie z prawej Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Co Ty tam czytasz? :mysli: 365 pozycji na każdy dzień w roku :gwizdanie: Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki.
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki. ja mam "sombrero" moge zabrac
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki. ja mam "sombrero" moge zabrac Będzie Ci do twarzy! :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki. ja mam "sombrero" moge zabrac Będzie Ci do twarzy! :polew: nie wiem jak mam to rozumiec
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki. ja mam "sombrero" moge zabrac Będzie Ci do twarzy! :polew: nie wiem jak mam to rozumiec A nijak! Si ja! Zdupczam! Obejrzę jeszcze jakiś filmik...
Grisza79 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Tam są 2 kapelusze... jeden na drugim leży, biały i czarny.. widzę tam nawet butlę po spirytusie z prawej Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Co Ty tam czytasz? :mysli: 365 pozycji na każdy dzień w roku :gwizdanie: Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki. Wezne wezne.... Książke kupie Ci na urodziny :gwizdanie:Też się zbieram powoli...
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 A nijak! Si ja! Zdupczam! Obejrzę jeszcze jakiś filmik... na red czy youp?
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Tam są 2 kapelusze... jeden na drugim leży, biały i czarny.. widzę tam nawet butlę po spirytusie z prawej Nie żebym się chwalił.... ale zbieram sobie już buteleczki od kilku lat.... Każda inna... nie powtarzają się. Z 90% tych flaszek osobiście piłem :gwizdanie: fajny kapelusz Co Ty tam czytasz? :mysli: 365 pozycji na każdy dzień w roku :gwizdanie: Kapelusze weź do Bukowiny. Pożycz ksiązki. Wezne wezne.... Książke kupie Ci na urodziny :gwizdanie:Też się zbieram powoli... A nijak! Si ja! Zdupczam! Obejrzę jeszcze jakiś filmik... na red czy youp? Canal+
Pucek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 z "klubowego" ja pier**le ale polew :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tolek85 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 aloha i do roboty No trzeba coś porobić, hmmm zacznę od kawy a potem coś się wymyśli
Rekomendowane odpowiedzi