Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? owszem, a potem zgiąć się w strzelbę i czekać a ty skąd wiesz że tak trzeba...?
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh w szaliku dziewczyny, w szalikuuuu pan szaliczek kupiłem dzisiaj nowy :naughty: doooojebany na maxa
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh w szaliku dziewczyny, w szalikuuuu romantyk...
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 zgadzam się, zresztą popatrzcie na naszych kolegów: Stanley - wysportowany, młody (oczywiście jest odwrotnie) i będzie dzieciak Diman - to samo, bebech jak beczka, będzie dzieciak Max - miał to samo, teraz trochę schudł, ale przed dietą zalał, będzie dzieciak byli chudzi i co? i nic, nie było dzieci Ps. Nie bijcie ty sie k.urwa odemnie odpierd.ol patrz na siebie to ze sobie kupiles pare obcislych koszulek nie robi z ciebie kozaka :evil: To Pucek pojechoł po bandzie :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? z połykiem miszka geju nie fantazjuj już... wiem że nigdy tego nie doświadczyłeś więc wydaje ci się że fantazjuję
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony :polew:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pamiętajcie, zawsze jestem szczery, do bólu
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony hmmm u mnie jest bak 62l i pali 6l to nie wiem czy nie będzie mi się opłacało jechać bardziej moim... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony :polew: :polew: :polew: czyli Seski Tobie i Ty Seskiemu :polew: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 heheheh w szaliku dziewczyny, w szalikuuuu pan szaliczek kupiłem dzisiaj nowy :naughty: doooojebany na maxa Zima się kończy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony hmmm u mnie jest bak 62l i pali 6l to nie wiem czy nie będzie mi się opłacało jechać bardziej moim... :gwizdanie: ja wiem, pojedziesz 3.0 Q
Seski Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? z połykiem miszka geju nie fantazjuj już... wiem że nigdy tego nie doświadczyłeś więc wydaje ci się że fantazjuję no nie... nie robiłem nigdy nikomu gałeczki i nie zamierzam... a o twoich doświadczeniach może lepiej nie rozmawiajmy... [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:24_________________________________________________ Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony :polew: :polew: :polew: czyli Seski Tobie i Ty Seskiemu :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:25_________________________________________________ Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony hmmm u mnie jest bak 62l i pali 6l to nie wiem czy nie będzie mi się opłacało jechać bardziej moim... :gwizdanie: ja wiem, pojedziesz 3.0 Q to może se pojade jak będę miał kase :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony :polew: :polew: :polew: czyli Seski Tobie i Ty Seskiemu :polew: :polew: :polew: Ja wiem że ty byś tak chciał jakbyś jechał zemną... ale nic z tych rzeczy... Na przyjemność trzeba zasłużyć :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Do lansu to trza minimum 18 fele i b7 :gwizdanie: I po raz kolejny muszę powiedzieć, że za niedługo zmienisz zdanie Seski wpłacaj i jedemy do BT razem. Aha tankujesz do pełna :gwizdanie: jeszcze lodzika zrobić...? Ja wymagający nie jestem... także się zdecyduj tankowanie czy lodzik. Ale lodzik musibyć w oby dwie strony :polew: :polew: :polew: czyli Seski Tobie i Ty Seskiemu :polew: :polew: :polew: Ja wiem że ty byś tak chciał jakbyś jechał zemną... ale nic z tych rzeczy... Na przyjemność trzeba zasłużyć :gwizdanie: Miszka by Ci jeszcze do pełna zatankował
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 PEDAŁY J E B A N E :good: :gwizdanie: :polew: wal się
Rekomendowane odpowiedzi