Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ?
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe GIT ja też zrobię wszystko żeby być, w końcu w piątek ciśniecie do BT i jutro może być ostatnia okazja widzieć Was żywych
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe GIT ja też zrobię wszystko żeby być, w końcu w piątek ciśniecie do BT i jutro może być ostatnia okazja widzieć Was żywych No też fakt... Oj boje się tego weekendu....
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe GIT ja też zrobię wszystko żeby być, w końcu w piątek ciśniecie do BT i jutro może być ostatnia okazja widzieć Was żywych No też fakt... Oj boje się tego weekendu.... jesne dwóch największych alkoholików zdecydowało się na wyjazd w ostatniej chwili
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe GIT ja też zrobię wszystko żeby być, w końcu w piątek ciśniecie do BT i jutro może być ostatnia okazja widzieć Was żywych No też fakt... Oj boje się tego weekendu.... jesne dwóch największych alkoholików zdecydowało się na wyjazd w ostatniej chwili dwóch ? tzn kto jeszcze ?
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe GIT ja też zrobię wszystko żeby być, w końcu w piątek ciśniecie do BT i jutro może być ostatnia okazja widzieć Was żywych No też fakt... Oj boje się tego weekendu.... jesne dwóch największych alkoholików zdecydowało się na wyjazd w ostatniej chwili dwóch ? tzn kto jeszcze ? Ty i Kędzior [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 23:40_________________________________________________idę spać - plomba rano 6:30 trza wstać
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Grisza pierdzielu widzę że spać nie możesz za dużo redbulli będziesz jutro ? Jasne że będe GIT ja też zrobię wszystko żeby być, w końcu w piątek ciśniecie do BT i jutro może być ostatnia okazja widzieć Was żywych No też fakt... Oj boje się tego weekendu.... jesne dwóch największych alkoholików zdecydowało się na wyjazd w ostatniej chwili dwóch ? tzn kto jeszcze ? Ty i Kędzior [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 23:40_________________________________________________idę spać - plomba rano 6:30 trza wstać
addassko Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobry dobry i do zobaczenia z tymi ktorzy dzis beda o 19
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 siema jol jol jesne dwóch największych alkoholików zdecydowało się na wyjazd w ostatniej chwili Ty i Kędzior jaki ty jestes dowcipny ale pamietaj ze to ty chlejesz do lustra :polew:
keżor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 siema także , jak już idziemy w japony to to propozycja ode mnie
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 siema także , jak już idziemy w japony to to propozycja ode mnie pamietam ja
keżor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 siema także , jak już idziemy w japony to to propozycja ode mnie pamietam ja mam ją w ulubionych Toktok vs Soffy O. - Day Of Mine HQ [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 10:21_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 u nas na spotach za 30-40lat [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 10:42_________________________________________________
Gość fudi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Będę dziś nadrobić zeszłotygodniową nieobecność :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi