Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 powinno dać radę, nie ma to jak kłaść się na zakrętach hehe moze bedzie git przy tych prędkościach to strachu nie ma, załóż 15" balon, 1BA i zapi*rdalać - to jest hardcore choroby morskiej mozna bylo by dostac
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami
OKO Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan sam się drogo nie skasuje jakiemuś klientowi nie założą i części za freee :gwizdanie: robociznę się dopisze do samochodów z leasingiem
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami niezla masakra :kox:
keżor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie: to sie może w 1,5 zamkniesz :gwizdanie: chyba , że zmieniasz same klocki
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie: to sie może w 1,5 zamkniesz :gwizdanie: chyba , że zmieniasz same klocki powiedziałem kumplowi, że mam się zmieścić do 150zł Części mam swoje, chodzi tylko o robociznę
OKO Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami to jest dopiero ciężarówka a nie takie wasze minivany
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami to jest dopiero ciężarówka a nie takie wasze minivany :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami to jest dopiero ciężarówka a nie takie wasze minivany :gwizdanie: Basia to jeszcze jest microvan
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami to jest dopiero ciężarówka a nie takie wasze minivany :gwizdanie: Basia to jeszcze jest microvan hehe tak jak by sejczento van
Grisza79 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami To jest kuva nie możliwe... to chyba fotomontaż że ona się nie obala do przodu....
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami to jest dopiero ciężarówka a nie takie wasze minivany :gwizdanie: Basia to jeszcze jest microvan kaska to juz solówka a nawet ciągnik z naczepą :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:19_________________________________________________ BTW Jutro robie kpl hamulce tył w ASO, kurfa już się boję ja robie u Siebie w garażu sam i kasy wydałem w 3 d*py :gwizdanie: także powodzenia Stan kumpel mi obiecał, że nie zapłacę dużo i będę zadowolony :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 23:11_________________________________________________Diman, wszystko przed nami To jest kuva nie możliwe... to chyba fotomontaż że ona się nie obala do przodu.... pewnie po schodach wchodzi tyłem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 To jest kuva nie możliwe... to chyba fotomontaż że ona się nie obala do przodu.... czerwony czepek jej zalozyc i moze robic za boje :decayed:
diman Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko powodzonka, podjedź na kawę, pójdziemy pogadać z Mirellą z działu sprzedaży
Grisza79 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko powodzonka, podjedź na kawę, pójdziemy pogadać z Mirellą z działu sprzedaży Mirelka :slina: Oko
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko powodzonka, podjedź na kawę, pójdziemy pogadać z Mirellą z działu sprzedaży Mirelka :slina: Oko może ktoś zobaczy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko powodzonka, podjedź na kawę, pójdziemy pogadać z Mirellą z działu sprzedaży Mirelka :slina: Oko może ktoś zobaczy :gwizdanie: ja widze tzn juz cos mi sie zamazalo
stanley Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 dobra pany zdupcam spac jutro znowu rezanko powodzonka, podjedź na kawę, pójdziemy pogadać z Mirellą z działu sprzedaży Mirelka :slina: Oko może ktoś zobaczy :gwizdanie: ja widze tzn juz cos mi sie zamazalo także tego jakby ktoś chciał kupić nowe Polo czy Scirocco to macie dobry kontakt
Rekomendowane odpowiedzi