diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie Made in China wlasnie nie wiem co tam montowali czy lukas czy ATE cholera nie pamietam
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie Made in China wlasnie nie wiem co tam montowali czy lukas czy ATE cholera nie pamietam system Lucasa miałem w Poldku i nawet oświeciła się kontrolka jak miałem klocki do wymiany Czyli poldek też miał jakby FISa
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 trochę elvis nie marudź lepsze to niż Twój check ja pisałem o OT że foto z Forda wrzucilem ;/
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie jechałem na lajcie a kopciło się jak z elektrowni :evil: na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil:
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie Made in China wlasnie nie wiem co tam montowali czy lukas czy ATE cholera nie pamietam system Lucasa miałem w Poldku i nawet oświeciła się kontrolka jak miałem klocki do wymiany Czyli poldek też miał jakby FISa pamiętam jak w poldku kumpla trzeba było po dopaleniu nacisnąć hamulec bo migała taka kontrolka...nie wiadomo po co :kox:
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe dlatego mam hak... złapałem już Jette i Focusa na nim :kox: :kox: e no to było na rezanie pewnie z OC sprawcy
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie Made in China wlasnie nie wiem co tam montowali czy lukas czy ATE cholera nie pamietam system Lucasa miałem w Poldku i nawet oświeciła się kontrolka jak miałem klocki do wymiany Czyli poldek też miał jakby FISa dokladnie tez tak mialem :kox:
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie jechałem na lajcie a kopciło się jak z elektrowni :evil: na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil: masz to u mnie :kox: tylko czy się na słupie nie rozwalisz??? :mysli: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:51_________________________________________________ za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe dlatego mam hak... złapałem już Jette i Focusa na nim :kox: :kox: e no to było na rezanie pewnie z OC sprawcy nie bo ja nie maiłem szkód... a im zostały dziury w zderzakach tylko ... :confused4:
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie jechałem na lajcie a kopciło się jak z elektrowni :evil: na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil: masz to u mnie :kox: tylko czy się na słupie nie rozwalisz??? :mysli: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:51_________________________________________________ za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe dlatego mam hak... złapałem już Jette i Focusa na nim :kox: :kox: e no to było na rezanie pewnie z OC sprawcy nie bo ja nie maiłem szkód... a im zostały dziury w zderzakach tylko ... :confused4: spoko sie zobaczy jak pojedziemy na dicho twoim to ja bede kierowal :kox:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 trochę elvis nie marudź lepsze to niż Twój check ja pisałem o OT że foto z Forda wrzucilem ;/ nie widzę żadnego zdjęcia :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 spoko sie zobaczy jak pojedziemy na dicho twoim to ja bede kierowal :kox: lajt... narazie nie zapowiada się bo dziadziejesz i nie chcesz nigdzie chodzić :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie jechałem na lajcie a kopciło się jak z elektrowni :evil: na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil: masz to u mnie :kox: tylko czy się na słupie nie rozwalisz??? :mysli: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:51_________________________________________________ za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe dlatego mam hak... złapałem już Jette i Focusa na nim :kox: :kox: e no to było na rezanie pewnie z OC sprawcy nie bo ja nie maiłem szkód... a im zostały dziury w zderzakach tylko ... :confused4: spoko sie zobaczy jak pojedziemy na dicho twoim to ja bede kierowal :kox: Będziesz musiał 5 osób na dwa razy podwozić
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Poldacz miał kontrolkę klocków ... to byl wóz;) a najlepszy z 1977-1979 jakoś tak zieleń wypłowiała 1,5 benzyna - Golf I nie jeden wysiadał heheheh
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 spoko sie zobaczy jak pojedziemy na dicho twoim to ja bede kierowal :kox: lajt... narazie nie zapowiada się bo dziadziejesz i nie chcesz nigdzie chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: bo musze sie opiekowac moja rodzina
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie jechałem na lajcie a kopciło się jak z elektrowni :evil: na lajcie kur.wa jak to byl lajt to daj mi twoje wozidlo i ja je przetestuje w podobnych predkosciach i dohamowaniach przy 5 osobach :evil: masz to u mnie :kox: tylko czy się na słupie nie rozwalisz??? :mysli: [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:51_________________________________________________ za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe dlatego mam hak... złapałem już Jette i Focusa na nim :kox: :kox: e no to było na rezanie pewnie z OC sprawcy nie bo ja nie maiłem szkód... a im zostały dziury w zderzakach tylko ... :confused4: możesz zawsze zglosić że Ci się mocowanie haka pokrzywiło... w likwidatora szkody też jakoś możemy pochytać - dobrego :naughty:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 spoko sie zobaczy jak pojedziemy na dicho twoim to ja bede kierowal :kox: lajt... narazie nie zapowiada się bo dziadziejesz i nie chcesz nigdzie chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: bo musze sie opiekowac moja rodzina rodzina jest najważniejsza od poniedziałku do czwartku
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 możesz zawsze zglosić że Ci się mocowanie haka pokrzywiło... w likwidatora szkody też jakoś możemy pochytać - dobrego :naughty: teraz to już po fakcie... a najgorsze jest to, że faktycznie się coś pokrzywiło i nie da się teraz haka odkręcić... ale zauważyłem to kawał czasu po szkodzie... :wallbash:
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 mój fordzik na 17" stanley specjalnie dla Ciebie boś nie widział fot Fordzika
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 spoko sie zobaczy jak pojedziemy na dicho twoim to ja bede kierowal :kox: lajt... narazie nie zapowiada się bo dziadziejesz i nie chcesz nigdzie chodzić :gwizdanie: :gwizdanie: bo musze sie opiekowac moja rodzina rodzina jest najważniejsza od poniedziałku do czwartku no wlasnie a on by chcial chodzic na dicho w srody [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________a wlasnie krolu ty nie w czeko sroda dzisiaj przeciez
akjam Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 z wieczora Byłem w łaśnie w DG na meczyku I Ligi Koszykówki. Nawet spox.
Rekomendowane odpowiedzi