Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 możesz zawsze zglosić że Ci się mocowanie haka pokrzywiło... w likwidatora szkody też jakoś możemy pochytać - dobrego :naughty: teraz to już po fakcie... a najgorsze jest to, że faktycznie się coś pokrzywiło i nie da się teraz haka odkręcić... ale zauważyłem to kawał czasu po szkodzie... :wallbash: hak nie jest niezniszczalny - a zawsze może się po dupnięciu pokrzywić - jak widzisz, była by kasa na rezanko;) daj znać kiedy było d*p !!! zapytam likwidatora czy można jeszcze to zgłosić
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 no wlasnie a on by chcial chodzic na dicho w srody [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________a wlasnie krolu ty nie w czeko sroda dzisiaj przeciez :embarrassed: nie bylem przed chwilką po paliwo, muszę jeszcze rzeczy do roboty policzyć i nie da rady... może o 23 się wybiorę na chwilę tylko [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________ możesz zawsze zglosić że Ci się mocowanie haka pokrzywiło... w likwidatora szkody też jakoś możemy pochytać - dobrego :naughty: teraz to już po fakcie... a najgorsze jest to, że faktycznie się coś pokrzywiło i nie da się teraz haka odkręcić... ale zauważyłem to kawał czasu po szkodzie... :wallbash: hak nie jest niezniszczalny - a zawsze może się po dupnięciu pokrzywić - jak widzisz, była by kasa na rezanko;) daj znać kiedy było d*p !!! zapytam likwidatora czy można jeszcze to zgłosić 1,5 roku temu.. :kwasny:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 no wlasnie a on by chcial chodzic na dicho w srody [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________a wlasnie krolu ty nie w czeko sroda dzisiaj przeciez :embarrassed: nie bylem przed chwilką po paliwo, muszę jeszcze rzeczy do roboty policzyć i nie da rady... może o 23 się wybiorę na chwilę tylko [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________ możesz zawsze zglosić że Ci się mocowanie haka pokrzywiło... w likwidatora szkody też jakoś możemy pochytać - dobrego :naughty: teraz to już po fakcie... a najgorsze jest to, że faktycznie się coś pokrzywiło i nie da się teraz haka odkręcić... ale zauważyłem to kawał czasu po szkodzie... :wallbash: hak nie jest niezniszczalny - a zawsze może się po dupnięciu pokrzywić - jak widzisz, była by kasa na rezanko;) daj znać kiedy było d*p !!! zapytam likwidatora czy można jeszcze to zgłosić 1,5 roku temu.. :kwasny: odmowa przejęcia odpowiedzialności na 99,9% nie warto nawet próbować Wszystko jeszcze zależy od tego jakie zdjęcia były zrobione [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:05_________________________________________________ mój fordzik na 17" stanley specjalnie dla Ciebie boś nie widział fot Fordzika fajny kolor
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Krolu na 100% masz pozamiatane ... Stanley 1,8 benzyna 125KM i w c**j miejsca - 1,5 roku zrobilem aż 6tyś km heheheh więc sprzedałem ze stratą 500zł hehehe do TVP3 Marek Omelan jeździ ten co pogodę w regionalnej zapowiada...
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Krolu na 100% masz pozamiatane ... Stanley 1,8 benzyna 125KM i w ptaszek miejsca - 1,5 roku zrobilem aż 6tyś km heheheh więc sprzedałem ze stratą 500zł hehehe do TVP3 Marek Omelan jeździ ten co pogodę w regionalnej zapowiada... to regionalna jeszcze istnieje ? W TVP3 najlepsza była TELEFONIADA i tajemniczy sponsor
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 no a jak.... nie masz TVP3??? uuuuu to kapa taki fajny program
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Dziś środa a Krolu nie w czeko? tez to juz pisalem a sam bym sie przeszedl :kox:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________ Krolu na 100% masz pozamiatane ... Stanley 1,8 benzyna 125KM i w ptaszek miejsca - 1,5 roku zrobilem aż 6tyś km heheheh więc sprzedałem ze stratą 500zł hehehe do TVP3 Marek Omelan jeździ ten co pogodę w regionalnej zapowiada... to regionalna jeszcze istnieje ? W TVP3 najlepsza była TELEFONIADA i tajemniczy sponsor i magda która pokazywała panu
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Dziś środa a Krolu nie w czeko? o 23 tam wpadam jak będzie pewna osoba jak nie to nie idę... :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 no a jak.... nie masz TVP3??? uuuuu to kapa taki fajny program mam, ale mam też sporo lepszych programów i kilka fajnych stron www [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:17_________________________________________________ Dziś środa a Krolu nie w czeko? tez to juz pisalem a sam bym sie przeszedl :kox:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________ Krolu na 100% masz pozamiatane ... Stanley 1,8 benzyna 125KM i w ptaszek miejsca - 1,5 roku zrobilem aż 6tyś km heheheh więc sprzedałem ze stratą 500zł hehehe do TVP3 Marek Omelan jeździ ten co pogodę w regionalnej zapowiada... to regionalna jeszcze istnieje ? W TVP3 najlepsza była TELEFONIADA i tajemniczy sponsor i magda która pokazywała panu Magda była w kole fortuny
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Dziś środa a Krolu nie w czeko? tez to juz pisalem a sam bym sie przeszedl :kox:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________ Krolu na 100% masz pozamiatane ... Stanley 1,8 benzyna 125KM i w ptaszek miejsca - 1,5 roku zrobilem aż 6tyś km heheheh więc sprzedałem ze stratą 500zł hehehe do TVP3 Marek Omelan jeździ ten co pogodę w regionalnej zapowiada... to regionalna jeszcze istnieje ? W TVP3 najlepsza była TELEFONIADA i tajemniczy sponsor i magda która pokazywała panu Magda pocałuj Pana :polew: a później może i pokazywała hehehe
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 no a jak.... nie masz TVP3??? uuuuu to kapa taki fajny program mam, ale mam też sporo lepszych programów i kilka fajnych stron www [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:17_________________________________________________ Dziś środa a Krolu nie w czeko? tez to juz pisalem a sam bym sie przeszedl :kox:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:13_________________________________________________ Krolu na 100% masz pozamiatane ... Stanley 1,8 benzyna 125KM i w ptaszek miejsca - 1,5 roku zrobilem aż 6tyś km heheheh więc sprzedałem ze stratą 500zł hehehe do TVP3 Marek Omelan jeździ ten co pogodę w regionalnej zapowiada... to regionalna jeszcze istnieje ? W TVP3 najlepsza była TELEFONIADA i tajemniczy sponsor i magda która pokazywała panu Magda była w kole fortuny a no tak ale pokazywała
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 coś Wam powiem w sekrecie ... mam za***isty przycisk ESP :naughty:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 coś Wam powiem w sekrecie ... mam za***isty przycisk ESP :naughty: nie wierzę, pokaż
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 coś Wam powiem w sekrecie ... mam za***isty przycisk ESP :naughty: nie wierzę, pokaż dobra we wtorek;) hehehe
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 coś Wam powiem w sekrecie ... mam za***isty przycisk ESP :naughty: nie wierzę, pokaż dobra we wtorek;) hehehe jest na forum gościu, który to regeneruje
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 coś Wam powiem w sekrecie ... mam za***isty przycisk ESP :naughty: nie wierzę, pokaż dobra we wtorek;) hehehe jest na forum gościu, który to regeneruje wiem ja swój kupilem za 60zl w NOMA2 więc spoko...ale pokrętło jeszcze od świateł mnie wkur....
Grisza79 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ?
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ? no mam najlepszy dzień wcześniej nie pic
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 A tak na marginesie macie coś sprawdzonego na kaca ? oprócz klina ? nie dopuścić do niego
Rekomendowane odpowiedzi