addassko Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 to pozytywnie :) myślę nad piwem jeszcze lepiej ale nie masz co myslec.... trzeba otworzyc i chlup
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 to pozytywnie :) myślę nad piwem jeszcze lepiej ale nie masz co myslec.... trzeba otworzyc i chlup zobaczę co się stanie po pierwszym chyba najwcześniejsze psssyt na katowickich w historii no to psssssssssyt [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 08:26_________________________________________________
Bulczas Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Miszka Ty chleju jeden Zawijam się do roboty :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Miszka Ty chleju jeden Zawijam się do roboty :gwizdanie: robota to głupota picie to jest życie
akjam Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Miszka Ty chleju jeden Zawijam się do roboty :gwizdanie: robota to głupota picie to jest życie Racja, racja... Nuda... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Miszka Ty chleju jeden Zawijam się do roboty :gwizdanie: robota to głupota picie to jest życie Racja, racja... Nuda... :gwizdanie: Akjam ty tu gadu gadu... a gorzały nie ma kto lać..... a miałem nie dopuścic do kaca... i jakoś mi to nie wychodzi.... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Grisza i tak dobrze że udało się pozbierać z parkietu wszystkie części z Twojego wózka
akjam Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Grisza i tak dobrze że udało się pozbierać z parkietu wszystkie części z Twojego wózka ORI lotki S-Line, zderzaki itd... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Grisza i tak dobrze że udało się pozbierać z parkietu wszystkie części z Twojego wózka ORI lotki S-Line, zderzaki itd... :gwizdanie: Skrzydełka :gwizdanie: :polew:
Grisza79 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Grisza i tak dobrze że udało się pozbierać z parkietu wszystkie części z Twojego wózka ORI lotki S-Line, zderzaki itd... :gwizdanie: obym dzisiaj nie pogubil.... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Grisza i tak dobrze że udało się pozbierać z parkietu wszystkie części z Twojego wózka ORI lotki S-Line, zderzaki itd... :gwizdanie: obym dzisiaj nie pogubil.... :gwizdanie: alkony a ja zapodałem na dziś wąsy na cześć Adama M Uploaded with ImageShack.us :kox:
keżor Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 siemka , widze , że zamiast sie bawić na zlocie wszyscy na forum siedzą ;] Miszka ja też mam wąsy hehe ale nie będe se fotki robił ;] i w ogóle wszem i wobec ogłaszam , że skończyłem hamulce robić tak jak myślałem nie udało sie tego zrobić w 20 minut
Seski Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Grisza i tak dobrze że udało się pozbierać z parkietu wszystkie części z Twojego wózka ORI lotki S-Line, zderzaki itd... :gwizdanie: obym dzisiaj nie pogubil.... :gwizdanie: alkony a ja zapodałem na dziś wąsy na cześć Adama M Uploaded with ImageShack.us :kox: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi