Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 :gwizdanie: P.S. Do twarzy Ci z kropkiem. dzieki tez tak uwazam Coś nie przyjechał na spota? sila wyzsza
akjam Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 :gwizdanie: P.S. Do twarzy Ci z kropkiem. dzieki tez tak uwazam Coś nie przyjechał na spota? sila wyzsza Wierzę. Może już pora spać? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wierzę. Może już pora spać? :gwizdanie: jeszcze czas, patrze na allegro za felunkiem :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wierzę. Może już pora spać? :gwizdanie: jeszcze czas, patrze na allegro za felunkiem :gwizdanie: a ja za telefonem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wierzę. Może już pora spać? :gwizdanie: jeszcze czas, patrze na allegro za felunkiem :gwizdanie: a ja za telefonem :gwizdanie: a co ci sie stalo z poprzednim, przeciez miales jakis nowy z tego co pamietam
diman Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wierzę. Może już pora spać? :gwizdanie: jeszcze czas, patrze na allegro za felunkiem :gwizdanie: a ja za telefonem :gwizdanie: a co ci sie stalo z poprzednim, przeciez miales jakis nowy z tego co pamietam ano mialem ale czas zmienic na inny :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ano mialem ale czas zmienic na inny :gwizdanie: tobie to sie powodzi
diman Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ano mialem ale czas zmienic na inny :gwizdanie: tobie to sie powodzi ymmm jak po powodzi po prostu umowa mi się kończy i cza ją jakoś sensownie przedłużyć zamówiłem tego co ma Grisza htc hd2 [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 00:54_________________________________________________dobra spadam spać trzymta się
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ano mialem ale czas zmienic na inny :gwizdanie: tobie to sie powodzi ymmm jak po powodzi po prostu umowa mi się kończy i cza ją jakoś sensownie przedłużyć zamówiłem tego co ma Grisza htc hd2 [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 00:54_________________________________________________dobra spadam spać trzymta się tos niezlego sprzeta zamowil tez sie zbieram, ciezko cos znalezc do 1500zl w 18" z nowkami oponami :polew:
OKO Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Kabaret Młodych Panów oraz Smile - Król Zus
A-rek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Max gratulacje ciezko cos znalezc do 1500zl w 18" z nowkami oponami miałem takie BBS'y do sprzedania, trzeba było się odezwać
akjam Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Siema z rana Jadę na K-ce. Diman jak szybko wszystko załatwię to Cię odwiedzę. [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 10:18_________________________________________________Ktoś to mnie pytał o witrynę do wizytownika... :polew: Znalazłem jakby co wizytownik! W stanie idealnym nie jest ale ogólnie jest OK - delikatne odprapania na górze.
diman Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Siema z rana Jadę na K-ce. Diman jak szybko wszystko załatwię to Cię odwiedzę. [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 10:18_________________________________________________Ktoś to mnie pytał o witrynę do wizytownika... :polew: Znalazłem jakby co wizytownik! W stanie idealnym nie jest ale ogólnie jest OK - delikatne odprapania na górze. ok bede czekał na info a o wizytownik pytak adaassko
Gość fudi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 keżor żyje? bo potrzebuję przysługi, pisałem mu PW ale sie nie odzywał chyba, że kto inny mi pomoże Był na spocie Dzięki za spotkanie a Tyś to który, bo nie zarejestrowałam [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________ Ja byłem w ciemnych jeansach i niebieskiej kurtce w kratkę z kapturem i miałem okulary Pojechałem z elvisem potem po 20 jakoś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi