diman Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox: nooooo No to jak? :gwizdanie: taaa. o tej godzinie to on pewnie zimny... nawet by nie pamiętał że byliśmy :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 no to co jedziemy :kox: Hmmm... Kędzior miałby niespodziankę. :kox: nooooo No to jak? :gwizdanie: hmm nie wiem addassko założyłeś witrynę?
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Chlorze zdrowie!
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Piękny bryna z Ciebie... :gwizdanie: dobrze że Ja tyle nie pije Zdróweczko
addassko Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 addassko założyłeś witrynę? smieszne jasne zalozona :) jeszcze raz THX
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Chlorze zdrowie! kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Piękny bryna z Ciebie... :gwizdanie: dobrze że Ja tyle nie pije Zdróweczko przyganiały kotły garnkowi
Gość fudi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Siema! Panowie doradźcie mi gdzie tu ustawić w Katowicach zbieżność?
akjam Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 addassko założyłeś witrynę? smieszne jasne zalozona :) jeszcze raz THX Luzik. kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Chlorze zdrowie! kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Piękny bryna z Ciebie... :gwizdanie: dobrze że Ja tyle nie pije Zdróweczko przyganiały kotły garnkowi Ja w tygodniu nie robie sam flaszki w domu. Siema! Panowie doradźcie mi gdzie tu ustawić w Katowicach zbieżność? Nie wiem.
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 addassko założyłeś witrynę? smieszne jasne zalozona :) jeszcze raz THX Luzik. kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Chlorze zdrowie! kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Piękny bryna z Ciebie... :gwizdanie: dobrze że Ja tyle nie pije Zdróweczko przyganiały kotły garnkowi Ja w tygodniu nie robie sam flaszki w domu. Siema! Panowie doradźcie mi gdzie tu ustawić w Katowicach zbieżność? Nie wiem. Po pierwsze nie piję sam Po drugie nie całą flaszkę :> Po trzecie dla mnie już jest weekend - przynajmniej mentalnie bo jutro mam w hcuj roboty Po czwarte nie jestem w domu [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 21:43_________________________________________________idę jakiś filmik zapodam
Grisza79 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Chlorze zdrowie! kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Piękny bryna z Ciebie... :gwizdanie: dobrze że Ja tyle nie pije Zdróweczko przyganiały kotły garnkowi Ja w tygodniu nie robie sam flaszki w domu. To jeszcze troche i zaczniesz kolekcjonować jak Ja :gwizdanie:Miszka żłobie ty jeden.... musisz kiedyś wpaść do mnie to co szarpniemy :gwizdanie: w zasadzie daleko nie masz
Miszka82 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Chlorze zdrowie! kurwde jeszcze na zakupach byłem z moją, nic nie kupiliśmy a 250 pękło ale z flaszką to się w sumie opłacało zdróweczko Piękny bryna z Ciebie... :gwizdanie: dobrze że Ja tyle nie pije Zdróweczko przyganiały kotły garnkowi Ja w tygodniu nie robie sam flaszki w domu. To jeszcze troche i zaczniesz kolekcjonować jak Ja :gwizdanie:Miszka żłobie ty jeden.... musisz kiedyś wpaść do mnie to co szarpniemy :gwizdanie: w zasadzie daleko nie masz no przez las i jestem do tego i K.O gwarantowane dobra spadam, może jeszcze zerknę później
Gość fudi Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 http://www.geometria-podwozi.pl/index.html Miał ktoś z tym zakładem coś do czynienia albo go zna?
addassko Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 polecam - film pierwsza klasa [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 21:47_________________________________________________aaa Czesiu Duda... niestety nie
OKO Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 siemaka [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 22:33_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 :friends: DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZYCZENIA I ZA PAMIEC :friends: :drunk: :drunk: :drunk: No to lipa... zamówiłem Ci 2 lachony żeby ci umiliły wieczór . Kosztowały mnie 900zł W takim bądz razie wykorzystam je sam niech strace przyjezdzaj :decayed: Kędzior wszystkiego najlepszego... dużo wachy, żebyś mógł na spoty jeździć i jakiejś romantycznej bratniej duszy, mam na myśli jakąś lymen... i 42 dni urlopu w roku :naughty: tylko 42 :polew: Kędzior Wszystkiego naj... żeby Ci kropek zniknął mnie sie podoba taaa. o tej godzinie to on pewnie zimny... nawet by nie pamiętał że byliśmy :gwizdanie: dowcipnis... zero alko dzisiaj
OKO Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Co tam OKO? :gwizdanie: ciężki dzien dziś był, w robocie cały dzień i wieczór
Rekomendowane odpowiedzi