Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 siema fafiki czesc ojczcze mów mi TATO :wink4: na spota zabierz ten mój specyfik mam nadzieję że uda mi się wpaść
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ale chciałbym żebyś jakoś wyprostował to na forum bo wszyscy myślą że wziołem kasę i powiedziałem wy***rdalaj i radź sobie sam Ustosunkuje się do PW Bulczasa. Chcę powiedzieć że Bulczas nie powiedział mi wy***rdalaj i wziął kasę tylko w piątek mi założył zły wahacz i o to jestem zły. Bo pojechał ze mną do Seskiego który mi te wahacze sprzedawał i nawet ich nie obejrzał po czym założył złe, z tego wynika moim zdaniem że się nie zna. A co do wymiany to proponował mi w poniedziałek o 16 więc zachował się w porządku, chciał to odkręcić ale i tak nie zmienia to faktu że jakby nie spieprzył sprawy u podstawy to by nie było tego całego zamieszania. ch*** mnie to obchodzi nie mieszajcie nas w te wasze sprawy albo załóżcie osoby wątek :polew: zgłoszę cie na moderatora... wtedy wątek katowicki nie przekroczył by 1000 stron :naughty: :naughty:
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na tej focie nie ma kędziora - miał urlop :polew: przyjedz na spota to jak ci zajebe z barana to zobaczysz :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na tej focie nie ma kędziora - miał urlop :polew: przyjedz na spota to jak ci zajebe z barana to zobaczysz a Ty kutfa tak skrupulatnie ten spam nadrabiasz...myślałem, że nie zauważysz :polew: :polew:
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spadam Pany [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:02_________________________________________________te pierd*lone wypociny z całego tygodnia też przeczytałem :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spadam Pany A ty tu wogle byłeś :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 miszka jak tam w arbajcie dalej latasz dla rodsy???
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spadam Pany A ty tu wogle byłeś :gwizdanie: był ale pił [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:04_________________________________________________ miszka jak tam w arbajcie dalej latasz dla rodsy??? nie rotsy kolego nie rotsy
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spadam Pany A ty tu wogle byłeś :gwizdanie: nadrabiałem wątek AA
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jak zwał tak zwał, jeden ch*** Rigall Distribution
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spadam Pany A ty tu wogle byłeś :gwizdanie: nadrabiałem wątek AA Tak jak pisałem wcześniej... zero spamu, same konkrety :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 miszka :doh1: fakt to był Rogal dalej pracujesz dla nich???
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja chyba też lecę... Max masz teraz pore na karmienie?
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na tej focie nie ma kędziora - miał urlop :polew: przyjedz na spota to jak ci zajebe z barana to zobaczysz a Ty kutfa tak skrupulatnie ten spam nadrabiasz...myślałem, że nie zauważysz :polew: :polew: liczba moich postow do czegos zobowiazuje
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na tej focie nie ma kędziora - miał urlop :polew: przyjedz na spota to jak ci zajebe z barana to zobaczysz a Ty kutfa tak skrupulatnie ten spam nadrabiasz...myślałem, że nie zauważysz :polew: :polew: liczba moich postow do czegos zobowiazuje :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 miszka :doh1: fakt to był Rogal dalej pracujesz dla nich??? no tak a co
Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 akjam na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam coś mi się nie podpinaja odpowiedzi :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi