akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra!
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na tej focie nie ma kędziora - miał urlop :polew: przyjedz na spota to jak ci zajebe z barana to zobaczysz a Ty kutfa tak skrupulatnie ten spam nadrabiasz...myślałem, że nie zauważysz :polew: :polew: liczba moich postow do czegos zobowiazuje Ty to jesteś jednak NUMBER ONE
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam jestem tak zarobiony ostatnio, że raczej mnie nie będzie na spocie
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam jestem tak zarobiony ostatnio, że raczej mnie nie będzie na spocie A nie mówiłem... :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a to faja to dlatego się tu tak napina, myśli że go nie znajdą
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a to faja to dlatego się tu tak napina, myśli że go nie znajdą te ja tu jestem nie mów o mnie w 3 osobie
OKO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz ja też się wtedy okopciłem tym grillem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 gadaj co masz za dila do mnie i tyle na PW
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 pojechliście z tym spamem :gwizdanie: na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 pojechliście z tym spamem :gwizdanie: na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz czyli to był Max bo później wsiadał to b7 niebieskiego w avancie :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt dla bogatych
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz ja też się wtedy okopciłem tym grillem :gwizdanie: :gwizdanie: Akjam ściągnąłeś już sprzęt :?: Tak. Fotki trochę wcześniej. :gwizdanie: pojechliście z tym spamem :gwizdanie: na szczeście to akurat nie moja działka [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 23:13_________________________________________________miszka pogadamy na spocie, jak się spotkamy biznesa mam To musisz jechać na spota Toyoty bo Miszki nie było na spocie z 3 miesiące! :polew: No i spadam! Do jutra! hola hola byłem 2 tyg temu ale się tak u....łeś że nie pamiętasz czyli to był Max bo później wsiadał to b7 niebieskiego w avancie :polew: :polew: No chyba tak bo słyszałem, że trochę rezał ostatnio więc to mogła być ta B7ka... Dobra! Ostatni raz mówię dobranocka!
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt I jak tu nie zostać alkoholikiem, jak ino się czyta Psssyt... :gwizdanie:
OKO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Paulaner Pssssyt dla bogatych sie ma sie pije zajebiaszcze pifko
Maxito Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 miszka najwyżej zadyndam do Ciebie jutro jak znajdę chwilę to pogadamy. a tym czasem borem, lasem jece spać, nie pisze na wyrko bo juz w nim leżakuje narta Pany
Rekomendowane odpowiedzi