Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie: mam ale Ty się do nich nie zaliczasz
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam ale Ty się do nich nie zaliczasz jakas ty wrazliwa
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam ale Ty się do nich nie zaliczasz jakas ty wrazliwa a gdzie tu wrażliwość ? napisałem prawdę po prostu :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie: mam ale Ty się do nich nie zaliczasz ;( ;( ;(
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie: mam ale Ty się do nich nie zaliczasz ;( ;( ;( i dobrze płacz ku rwa
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak cos to ja bede mial gryla w bagażniku bo woze go caly czas :kox: No i elegansio! Jak będzie fajna pogoda to się coś wymyśli. nawet musztarda i ketchup siedzi w bagazniku jeszcze ciekawe czy bedzie to jeszcze dobre :gwizdanie: Miszka spróbuje i Nam powie. :polew: No w zasadzie będzie gościem na spocie :gwizdanie: a goście jedzą pierwsi Jeszcze przyjedzie Toyotką. moze B8 wpadnie :gwizdanie: Jak kumpel z nim przyjedzie... :gwizdanie: To On ma kumpli :gwizdanie: mam ale Ty się do nich nie zaliczasz ;( ;( ;( i dobrze płacz ku rwa Napinacz płacze ze szczęścia
addassko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 może ktoś byłby zainteresowany... więcej o naklejce http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197019.new#new
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ktoś coś kiedyś pisał o 1BV :gwizdanie: także nie jest to takie oczywiste
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ktoś coś kiedyś pisał o 1BV :gwizdanie: także nie jest to takie oczywiste aha no tak wszystko jasne :polew: :polew:
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 stasiu ze o co ci tam chodzilo...? jakbyś choć trochę znał się na motoryzacji to byś pokapował [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 12:13_________________________________________________ ave
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 stasiu ze o co ci tam chodzilo...? jakbyś choć trochę znał się na motoryzacji to byś pokapował No i chooj wie jak jest na serio?
tolek85 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Właśnie dzwonił mechanik, auto do odbioru Po wczorajszych pomiarach i porównaniu z eibachami, autko poszło równo o 2 cm na dół, z tym, że jeszcze na pewno pójdzie trochę na dół. Jestem ciekaw jak to wygląda, a jeszcze 2h w robocię musze siedzieć
Rekomendowane odpowiedzi