Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Grisza jak się to hujstwo instaluje ? :gwizdanie: Skopiuj ten plik na karte pamięci, późnej włącz w fonie eksplorator plików, odnajdz ten plik który skopiowałeś i go odpal ? wtedy zacznie się instalacja git hula
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Grisza jak się to hujstwo instaluje ? :gwizdanie: Skopiuj ten plik na karte pamięci, późnej włącz w fonie eksplorator plików, odnajdz ten plik który skopiowałeś i go odpal ? wtedy zacznie się instalacja git hula Ogarnąłeś. :naughty: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu :polew: :polew: miało być ty a nie tu a ty akjam nie podkręcaj na koniec dnia
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu :polew: :polew: miało być ty a nie tu a ty akjam nie podkręcaj na koniec dnia No dobra. :polew: :polew:
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu pssyt Ja go q.rwa nie zrozumiałem, co on chciał napisać.
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu pssyt Ja go q.rwa nie zrozumiałem, co on chciał napisać. mnie czy jego ?
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Grisza jak się to hujstwo instaluje ? :gwizdanie: Skopiuj ten plik na karte pamięci, późnej włącz w fonie eksplorator plików, odnajdz ten plik który skopiowałeś i go odpal ? wtedy zacznie się instalacja git hula Ogarnąłeś. :naughty: :gwizdanie: jak mu taki gosciówa tłumaczy co i jak, to wybacz.... :gwizdanie: Kędzior poszło ....
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu pssyt Ja go q.rwa nie zrozumiałem, co on chciał napisać. on chcial to napisac tu ku*** papuc
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu pssyt Ja go q.rwa nie zrozumiałem, co on chciał napisać. on chcial to napisac tu ku*** papuc
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Kędzior poszło .... cos nie bardzo... poslij najwyzej mi na PWdzieki
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Kędzior poszło .... cos nie bardzo... poslij najwyzej mi na PWdzieki Poczekaj chwile.. może zaraz będzie
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 to co trza zawijać w kokon powoli albo i szybko
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Kędzior poszło .... cos nie bardzo... poslij najwyzej mi na PWdzieki Poczekaj chwile.. może zaraz będzie oo tera to tak dzienkss [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 00:12_________________________________________________ to co trza zawijać w kokon powoli albo i szybko i tak motyl z ciebie nie wyrosnie :polew:
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tu ku*** papciu pssyt Ja go q.rwa nie zrozumiałem, co on chciał napisać. mnie czy jego ? No Ciebie. :naughty: tu ku*** papciu pssyt Ja go q.rwa nie zrozumiałem, co on chciał napisać. on chcial to napisac tu ku*** papuc Ja pier.ole! :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No Ciebie. :naughty: Akjam nie gadaj z nim to przecie juz pewnie najebane jest :polew: :polew: chlloorrrr ciekawe jak by to na aucie wygladalo
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No Ciebie. :naughty: Akjam nie gadaj z nim to przecie juz pewnie najebane jest :polew: :polew: chlloorrrr ciekawe jak by to na aucie wygladalo na Twoim ? trochę lepiej niż twój ryj
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No Ciebie. :naughty: Akjam nie gadaj z nim to przecie juz pewnie najebane jest :polew: :polew: chlloorrrr Pewnie butle w drodze na chate zrobił... :naughty: ciekawe jak by to na aucie wygladalo Mnie się chyba nie widzi...
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No Ciebie. :naughty: Akjam nie gadaj z nim to przecie juz pewnie najebane jest :polew: :polew: chlloorrrr Pewnie butle w drodze na chate zrobił... :naughty: wiadro ale małe
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na Twoim ? trochę lepiej niż twój ryj zenada... totalny brak kultury...chyba jednak bede musial sprawic ci taki usmiech :kox:
Rekomendowane odpowiedzi