Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij
Gość elvis80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty??
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij Mam elegancką kanapę w robocie i kocyk też się znajdzie. a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty?? A co chcesz rozszyfrować?
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij to jest 50% pakietu włóczykij :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________ a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty?? wpisz sobie tutaj: http://www.audiklub.org/wyposazenie.html
addassko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij to jest 50% pakietu włóczykij :gwizdanie: my sie jutro znow chyba bedziemy widziec bo wpadne do Was stanley
Gość elvis80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij Mam elegancką kanapę w robocie i kocyk też się znajdzie. a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty?? A co chcesz rozszyfrować? no skrót np.: CNP LPG hehehe i inne
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij Mam elegancką kanapę w robocie i kocyk też się znajdzie. a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty?? A co chcesz rozszyfrować? no skrót np.: CNP LPG hehehe i inne LPG to gaz a CNP to nie wiem, może CPN? Nie pomyliłeś się? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij to jest 50% pakietu włóczykij :gwizdanie: my sie jutro znow chyba bedziemy widziec bo wpadne do Was stanley śmiało
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij Mam elegancką kanapę w robocie i kocyk też się znajdzie. a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty?? A co chcesz rozszyfrować? no skrót np.: CNP LPG hehehe i inne ja... i jeszcze NFZ, PZPN i JP100% :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:03_________________________________________________ co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro czyli, że znowu na śpiocha
Gość elvis80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Q.wa spać mi się chce! A tu cała nocka w robocie... :gwizdanie: RED BULL doda Ci skrzydał :gwizdanie: Miałem kupić ale może jednak się drzemnę chwilę... :gwizdanie: ja na takie wypadki woże kocyk w bagażniku tzw, pakiet włóczykij Mam elegancką kanapę w robocie i kocyk też się znajdzie. a i ja się napiję....więc zimny ...... z Wawela;)[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 21:41_________________________________________________koledzy gdzie na wlepie w bagażniku znajdę oznaczenie koloru skóry??????? powinno zaczynać się od litery N np N4C Stanley ok ale jak rozszyfrować później te jeb..ne skróty?? A co chcesz rozszyfrować? no skrót np.: CNP LPG hehehe i inne LPG to gaz a CNP to nie wiem, może CPN? Nie pomyliłeś się? :polew: :polew: heheheh nie no jak tam na wlepie są symbole to wiesz muszę wiedzieć co one oznaczają.... [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:03_________________________________________________ co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro ooooooo promocja na JW jamiiiiii
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Biedny addassko, nigdy nie pił, na forum audi się zapisał i zanim zdobywac wiedze o to pić zaczoł grisza co zrobic... trzeba pic Trza zmienić forum na inne o A4,może tam nie piją
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Biedny addassko, nigdy nie pił, na forum audi się zapisał i zanim zdobywac wiedze o to pić zaczoł grisza co zrobic... trzeba pic Trza zmienić forum na inne o A4,może tam nie piją :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Biedny addassko, nigdy nie pił, na forum audi się zapisał i zanim zdobywac wiedze o to pić zaczoł grisza co zrobic... trzeba pic Trza zmienić forum na inne o A4,może tam nie piją ja nawet w robocie nie gadam o motoryzacji
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Biedny addassko, nigdy nie pił, na forum audi się zapisał i zanim zdobywac wiedze o to pić zaczoł grisza co zrobic... trzeba pic Trza zmienić forum na inne o A4,może tam nie piją :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść
Gość elvis80 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 trzymajcie sie lece w kojo....
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 trzymajcie sie lece w kojo.... bajoo co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść wejsc to moze i by weszlo ale czy by ruszyla
Rekomendowane odpowiedzi