stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 trzeba kupic taki grilowe figurki [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:10_________________________________________________ trzymajcie sie lece w kojo.... baj
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 trzymajcie sie lece w kojo.... trzymajcie sie lece w kojo.... bajoo co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść wejsc to moze i by weszlo ale czy by ruszyla Łosz karwa! :polew: co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: Całe życie z wariatami! :polew:
addassko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: hahahaha nic uciekam 3mcie sie pozdro do jutra seee yaaaa
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co tam alko, wróciłem z reala i była promocja na JW więc zakupiłem 1l nalałem sobie drina i tyle więcej nie żłopię dziś i tak w ogóle to spadam - muszę się przygotować do roboty na jutro mogles zadzwonic to bysmy ci dali zamowienie Mógłby nie unieść, uwieźć... :naughty: do Yariski by mogło nie wejść Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: hahahaha nic uciekam 3mcie sie pozdro do jutra seee yaaaa
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: I to za***iste! :naughty: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne Wszystko pod kontrolą, automatyczny pilot doskonały...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już wiem co Mario robi w delegacjach :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne Wszystko pod kontrolą, automatyczny pilot doskonały... lądował telemarkiem
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już wiem co Mario robi w delegacjach :gwizdanie: :polew: chyba sobie ściągne Mario
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już wiem co Mario robi w delegacjach :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne Wszystko pod kontrolą, automatyczny pilot doskonały... lądował telemarkiem Cały zlot, cała BT żyła ostatnim skokiem Małysza i na jego cześć te telemarki były...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już wiem co Mario robi w delegacjach :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne Wszystko pod kontrolą, automatyczny pilot doskonały... lądował telemarkiem Cały zlot, cała BT żyła ostatnim skokiem Małysza i na jego cześć te telemarki były... true
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już wiem co Mario robi w delegacjach :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne Wszystko pod kontrolą, automatyczny pilot doskonały... lądował telemarkiem Cały zlot, cała BT żyła ostatnim skokiem Małysza i na jego cześć te telemarki były... Sam specjalnie dla niego jeden wykonałem, o 5:30 rano jak z mordowni wychodziłem/wyjeźdzałem
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już wiem co Mario robi w delegacjach :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ Ch*j z jariską, za słaby tak jak akjam napisał, lichy chłop, rączki to ma jak skrzydełka z KFC :gwizdanie: skrzydelka to ma Akjam przy drzwiach jak to stwierdziala Basia :polew: ale nieloty :gwizdanie: Loty to mam... bankowo, ale w BT to pewnie miałeś nawet lądowania awaryjne Wszystko pod kontrolą, automatyczny pilot doskonały... lądował telemarkiem Cały zlot, cała BT żyła ostatnim skokiem Małysza i na jego cześć te telemarki były... Sam specjalnie dla niego jeden wykonałem, o 5:30 rano jak z mordowni wychodziłem/wyjeźdzałem
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja też wykonałem taki lekki skok i to pod krokwią
Rekomendowane odpowiedzi