stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja też wykonałem taki lekki skok i to pod krokwią ale podobno Ci noty obniżyli za lądowanie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja też wykonałem taki lekki skok i to pod krokwią ale podobno Ci noty obniżyli za lądowanie :gwizdanie: Lichutko w choooj!
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: Szaliczek przeważył! :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: Szaliczek przeważył! :polew: :polew: czyli był boczny wiatr
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: Szaliczek przeważył! :polew: :polew: czyli był boczny wiatr :polew:
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: szalik mu przeszkodził Wyprzedziliście mnie z tym szaliczkiem
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: szalik mu przeszkodził :naughty:
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: szalik mu przeszkodził :naughty: Dobra dobra..l. pisałem równocześnie... tylko wcześniej dałeś WYŚLIJ...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ssijcie kutfa :polew: :polew: noo delikatnie, ogólnie telemark był, tylko trochę założyłem kolanem o podłoże pewnie miałeś źle dobrany kombinezon :gwizdanie: szalik mu przeszkodził :naughty: Dobra dobra..l. pisałem równocześnie... tylko wcześniej dałeś WYŚLIJ... :naughty: :tongue4:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pucek jest wrazliwy dajcie mu juz spokoj ale ten szalik to mial przejebany
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pucek jest wrazliwy dajcie mu juz spokoj ale ten szalik to mial przejebany No i żeby się nie obraził... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja sie zbieram, jeszcze paciorek i spać :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja sie zbieram, jeszcze paciorek i spać :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale zjebany ten paciorek :gwizdanie: ja się mam obrazić? bez przesady dziewczyny a szaliczek mam dojebany
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pucek musiałbyś zmienić nicka na SZALOWYPUCEK
Rekomendowane odpowiedzi