akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale zjebany ten paciorek :gwizdanie: ja się mam obrazić? bez przesady dziewczyny a szaliczek mam dojebany No, no... siema nocą co słychać ide poczytać No trochę spamu jest. ja uciekam bajooo
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale zjebany ten paciorek :gwizdanie: ja się mam obrazić? bez przesady dziewczyny a szaliczek mam dojebany No, no... siema nocą co słychać ide poczytać No trochę spamu jest. ja uciekam bajooo Jakiego spamu, ajkiego spamu... przecież my tu same intersujące rzeczy piszemy..... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale zjebany ten paciorek :gwizdanie: ja się mam obrazić? bez przesady dziewczyny a szaliczek mam dojebany No, no... siema nocą co słychać ide poczytać No trochę spamu jest. ja uciekam bajooo Jakiego spamu, ajkiego spamu... przecież my tu same intersujące rzeczy piszemy..... :gwizdanie: Sorki. :decayed:
OKO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mogłem się tego spodziewać najpierw alko później d*py
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mogłem się tego spodziewać najpierw alko później d*py Czyli wszystko o motoryzacji!
OKO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ...może jakiś film do snu [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:01_________________________________________________ mogłem się tego spodziewać najpierw alko później d*py Czyli wszystko o motoryzacji! heheh
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 bym zapomniał dziś u klienta takie to oto cacko przyczaiłem, jak to klient powiedział szrot za 160k stary ale kurw a mega jary :kox: Uploaded with ImageShack.us
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 bym zapomniał dziś u klienta takie to oto cacko przyczaiłem, jak to klient powiedział szrot za 160k stary ale kurw a mega jary :kox: Uploaded with ImageShack.us dokładnie... stary ale jary....
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Akjam do której w pracy ? Do ósmej... :gwizdanie: bym zapomniał dziś u klienta takie to oto cacko przyczaiłem, jak to klient powiedział szrot za 160k stary ale kurw a mega jary :kox: Uploaded with ImageShack.us No szrot...
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Akjam No tomasz Świerszczyki jakieś masz ... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Akjam No to masz Świerszczyki jakieś masz ... :gwizdanie: Nie będzie tak źle. Może chwile się drzemnę... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Akjam No to masz Świerszczyki jakieś masz ... :gwizdanie: Nie będzie tak źle. Może chwile się drzemnę... :gwizdanie: spadam do wyra ! Oby Ci szybko nocka mineła
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Akjam No to masz Świerszczyki jakieś masz ... :gwizdanie: Nie będzie tak źle. Może chwile się drzemnę... :gwizdanie: spadam do wyra ! Oby Ci szybko nocka mineła Już z górki. Trochę zmrużyłem oczy. :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bym zapomniał dziś u klienta takie to oto cacko przyczaiłem, jak to klient powiedział szrot za 160k stary ale kurw a mega jary :kox: Uploaded with ImageShack.us O k**wa mega klasyk
Rekomendowane odpowiedzi