stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 siemanko chopoki... diman, jak gadałem z tobą na spocie, to mówiłeś, że byłbyś w stanie przełożyć mi sprężyny, więc wnioskuję, że znasz się na mechanice (bo ja kompletny but z tego ) ale o co chodzi, wstępnie pytam, dasz rade mi przykręcić heble z 3.0 TDI? Ponoć wszystko plug & play… ewentualnie, czy znajdą się tutaj od nas osoby, które ewentualnie podjęłyby się takiej roboty? myślę, że można by się pokusić o taką wymianę rozeznam temacik ci dam znać Diman, dzięki za zainteresowanie, ale po konsultacjach z siemianem, będę to robił u Wojtka w Bielsku. Tzn. u niego kupię tarcze, klocki i płyn oraz dokona mi wymiany, więc ogarnę temat Myślę, że w przyszłym tygodniu będą już siedziały hebelki z 3.0 ile $ ? pi razy oko Powinno się zmieścić w okł 1400 - 1500, ale jak skończe to będę wiedział ile [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 11:48_________________________________________________oczywiście, klocki tarcze płyn nowe no raczej
tolek85 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu ze wczorajszego spota, porównanie: Ori 1BV vs 1BA+eibach -30mm Seves vs tolek
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu ze wczorajszego spota, porównanie: Ori 1BV vs 1BA+eibach -30mm Seves vs tolek Tolek, kurde przyznam że zbytniej różnicy nie widze... no chyba że zemną coś nie tak.Ja u Wojtka wymieniałem rok temu we wrześniu tarcze,klocki tył i przód (wszystko ATE) + płyn hamulcowy ATE i zapłaciłem niecałe 1100zł. ale tobie jeszcze zaciski dochodzą. Tolek wymienasz przód 321mm tył 288mm ?
tolek85 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu ze wczorajszego spota, porównanie: Ori 1BV vs 1BA+eibach -30mm Seves vs tolek Tolek, kurde przyznam że zbytniej różnicy nie widze... no chyba że zemną coś nie tak.Ja u Wojtka wymieniałem rok temu we wrześniu tarcze,klocki tył i przód (wszystko ATE) + płyn hamulcowy ATE i zapłaciłem niecałe 1100zł. ale tobie jeszcze zaciski dochodzą. Tolek wymienasz przód 321mm tył 288mm ? narazie tylko przód, tył raczej koło października. co do różnicy, to własnie nie ma zabardzo, może delikatnie mój niżej stoi. Mierzyliśmy takim mało profesjonalnym miernikiem (od środka felgi do nadkola)
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu ze wczorajszego spota, porównanie: Ori 1BV vs 1BA+eibach -30mm Seves vs tolek Tolek, kurde przyznam że zbytniej różnicy nie widze... no chyba że zemną coś nie tak.Ja u Wojtka wymieniałem rok temu we wrześniu tarcze,klocki tył i przód (wszystko ATE) + płyn hamulcowy ATE i zapłaciłem niecałe 1100zł. ale tobie jeszcze zaciski dochodzą. Tolek wymienasz przód 321mm tył 288mm ? narazie tylko przód, tył raczej koło października. co do różnicy, to własnie nie ma zabardzo, może delikatnie mój niżej stoi. Mierzyliśmy takim mało profesjonalnym miernikiem (od środka felgi do nadkola) czyli na oko
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu?
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania właśnie
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania właśnie Eeee tam To ja Tolkowi podsunąłem ten pomysł.
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania właśnie Eeee tam To ja Tolkowi podsunąłem ten pomysł. Dobra dobra, my wiemy jak było :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 siemanko chopoki... diman, jak gadałem z tobą na spocie, to mówiłeś, że byłbyś w stanie przełożyć mi sprężyny, więc wnioskuję, że znasz się na mechanice (bo ja kompletny but z tego ) ale o co chodzi, wstępnie pytam, dasz rade mi przykręcić heble z 3.0 TDI? Ponoć wszystko plug & play… ewentualnie, czy znajdą się tutaj od nas osoby, które ewentualnie podjęłyby się takiej roboty? myślę, że można by się pokusić o taką wymianę rozeznam temacik ci dam znać Diman, dzięki za zainteresowanie, ale po konsultacjach z siemianem, będę to robił u Wojtka w Bielsku. Tzn. u niego kupię tarcze, klocki i płyn oraz dokona mi wymiany, więc ogarnę temat Myślę, że w przyszłym tygodniu będą już siedziały hebelki z 3.0 Tolek to pochwal się kosztami jak będzie założone bo mnie czeka identyczny zabieg może być PW
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania właśnie Eeee tam To ja Tolkowi podsunąłem ten pomysł. Dobra dobra, my wiemy jak było :gwizdanie: No, no... siemanko chopoki... diman, jak gadałem z tobą na spocie, to mówiłeś, że byłbyś w stanie przełożyć mi sprężyny, więc wnioskuję, że znasz się na mechanice (bo ja kompletny but z tego ) ale o co chodzi, wstępnie pytam, dasz rade mi przykręcić heble z 3.0 TDI? Ponoć wszystko plug & play… ewentualnie, czy znajdą się tutaj od nas osoby, które ewentualnie podjęłyby się takiej roboty? myślę, że można by się pokusić o taką wymianę rozeznam temacik ci dam znać Diman, dzięki za zainteresowanie, ale po konsultacjach z siemianem, będę to robił u Wojtka w Bielsku. Tzn. u niego kupię tarcze, klocki i płyn oraz dokona mi wymiany, więc ogarnę temat Myślę, że w przyszłym tygodniu będą już siedziały hebelki z 3.0 Tolek to pochwal się kosztami jak będzie założone bo mnie czeka identyczny zabieg może być PW Nie ma zgapiania. To może zrobimy zakup grupowy? Tolek gdzieś pisał, że koszt około 1500plnów - tak jak mówiliśmy na spocie.
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w południe... I teraz pytanie :gwizdanie: rezać czy używać życia chyba, że masz kasy jak Akjam, to możesz i to, i to To się nazywa doskonała gospodarność. I nie narzekajcie na brak używania życia... :gwizdanie:Cza by iść o podwyżkę do Przezesa... Tolek! Może ja też tak zrobię jak moje heble będą na wykończeniu? N I E !! nie ma odgapiania właśnie Eeee tam To ja Tolkowi podsunąłem ten pomysł. Dobra dobra, my wiemy jak było :gwizdanie: No, no... siemanko chopoki... diman, jak gadałem z tobą na spocie, to mówiłeś, że byłbyś w stanie przełożyć mi sprężyny, więc wnioskuję, że znasz się na mechanice (bo ja kompletny but z tego ) ale o co chodzi, wstępnie pytam, dasz rade mi przykręcić heble z 3.0 TDI? Ponoć wszystko plug & play… ewentualnie, czy znajdą się tutaj od nas osoby, które ewentualnie podjęłyby się takiej roboty? myślę, że można by się pokusić o taką wymianę rozeznam temacik ci dam znać Diman, dzięki za zainteresowanie, ale po konsultacjach z siemianem, będę to robił u Wojtka w Bielsku. Tzn. u niego kupię tarcze, klocki i płyn oraz dokona mi wymiany, więc ogarnę temat Myślę, że w przyszłym tygodniu będą już siedziały hebelki z 3.0 Tolek to pochwal się kosztami jak będzie założone bo mnie czeka identyczny zabieg może być PW Nie ma zgapiania. To może zrobimy zakup grupowy? Tolek gdzieś pisał, że koszt około 1500plnów - tak jak mówiliśmy na spocie. jest to do dogadania jak kupimy grupowo to pewnie będzie taniej może ciutkę :gwizdanie: tyle, że ja mam jeszcze trochę czasu do wymiany wiec się nie napalam na razie kminie temat no i jak już to będę to robił sam
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ?
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? pewną aplikację pt. "Rocco f*ck the hardest, Rocco forever"
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? daj spokój z tym instalowaniem wczoraj się bawiłem i pousuwałem jakieś pliki systemowe :wallbash: i dzisiaj robiłem formata i instalacje na nowo systemu :gwizdanie: ale już wszystko wporządalu działam dalej
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 [...] jest to do dogadania jak kupimy grupowo to pewnie będzie taniej może ciutkę :gwizdanie: tyle, że ja mam jeszcze trochę czasu do wymiany wiec się nie napalam na razie kminie temat no i jak już to będę to robił sam No ja też teraz nie chcę tego robić bo funduszy brak ale można by pomyśleć o zakupie grupowym i trochę taniej by to na bank wyszło! No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? Nie ma zgapiania! Ale możesz z nami zakup grupowy uskutecznić. No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? daj spokój z tym instalowaniem wczoraj się bawiłem i pousuwałem jakieś pliki systemowe :wallbash: i dzisiaj robiłem formata i instalacje na nowo systemu :gwizdanie: ale już wszystko wporządalu działam dalej Z elektroniką za Pan brat...
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 [...] jest to do dogadania jak kupimy grupowo to pewnie będzie taniej może ciutkę :gwizdanie: tyle, że ja mam jeszcze trochę czasu do wymiany wiec się nie napalam na razie kminie temat no i jak już to będę to robił sam No ja też teraz nie chcę tego robić bo funduszy brak ale można by pomyśleć o zakupie grupowym i trochę taniej by to na bank wyszło! No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? Nie ma zgapiania! Ale możesz z nami zakup grupowy uskutecznić. No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? daj spokój z tym instalowaniem wczoraj się bawiłem i pousuwałem jakieś pliki systemowe :wallbash: i dzisiaj robiłem formata i instalacje na nowo systemu :gwizdanie: ale już wszystko wporządalu działam dalej Z elektroniką za Pan brat... no to jak będziesz gotów to się zgadamy na pewno a co do elektroniki to nieźle i tak się skończyło bo rano to jeszcze ten fon nie dzwonił nie miał żadnych dźwięków i tak dalej :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 [...] jest to do dogadania jak kupimy grupowo to pewnie będzie taniej może ciutkę :gwizdanie: tyle, że ja mam jeszcze trochę czasu do wymiany wiec się nie napalam na razie kminie temat no i jak już to będę to robił sam No ja też teraz nie chcę tego robić bo funduszy brak ale można by pomyśleć o zakupie grupowym i trochę taniej by to na bank wyszło! No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? Nie ma zgapiania! Ale możesz z nami zakup grupowy uskutecznić. No ja chce tył wymienić na większe.... :gwizdanie: Także mógłbym z wami wspólny zakup zrobić Diman instalowałeś już coś z tego co Ci zgrałem ? daj spokój z tym instalowaniem wczoraj się bawiłem i pousuwałem jakieś pliki systemowe :wallbash: i dzisiaj robiłem formata i instalacje na nowo systemu :gwizdanie: ale już wszystko wporządalu działam dalej Z elektroniką za Pan brat... Akurat Ja ma z przodu 321mm, tył jeśli się nie myle 288mm. Ale tak czy owak z tyłu musze tarcze wymienić, także odrazu moge zapodać większe ... Klocki mam praktycznie nowe z tyłu ... ale to żaden koszt kupic nowe.. zobaczymy co i jak, narazie jeszcze jest OK.Diman prze agent jesteś Ja już tyle staffu instalowałem i nic jeszcze nie zjebałem
Rekomendowane odpowiedzi