diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 zabralibyście się za robotę a nie bezsensowny spam przez cały dzień ale jestem zjebany :wallbash: :wallbash: obiad Obiadokolacja! Ja robiłem całą noc. :gwizdanie: jeszcze zadzwonił teraz do mnie mój przełożony (wielokrotnie przełożony ) i pado mi tak, 0,7 dębowej w zamrażarce masz być :wallbash: no to nie ma co sie zastanawiac ino zjesc ten obiad i zasuwac do niego :kox:
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 zabralibyście się za robotę a nie bezsensowny spam przez cały dzień ale jestem zjebany :wallbash: :wallbash: obiad Obiadokolacja! Ja robiłem całą noc. :gwizdanie: jeszcze zadzwonił teraz do mnie mój przełożony (wielokrotnie przełożony ) i pado mi tak, 0,7 dębowej w zamrażarce masz być :wallbash: no to nie ma co sie zastanawiac ino zjesc ten obiad i zasuwac do niego :kox: Odwiedzić szefa - Bezcenne... :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wódko pozwól żyć :kox: odpuściłem temat zjebany jestem w c**j...TV :>
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wódko pozwól żyć :kox: odpuściłem temat zjebany jestem w ch***...TV :> co ześ mu powiedział? że już nie jesteś dziewicą i odpuścił..... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale jestem zjebany :wallbash: :wallbash: no jestes :polew:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no to i ja sie czegoś napiję wiec dryyyn psyt
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 drynnnn, drynnnn no dryyn dryyn żubróweczka i soczek :kox:
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 drynnnn, drynnnn no dryyn dryyn żubróweczka i soczek :kox: koneser :gwizdanie:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 drynnnn, drynnnn no dryyn dryyn żubróweczka i soczek :kox: koneser :gwizdanie: piwko ostatnio zapodałem wiec dzisiaj sie cza delektować
Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale jestem zjebany :wallbash: :wallbash: no jestes :polew: wódko pozwól żyć :kox: odpuściłem temat zjebany jestem w ch***...TV :> co ześ mu powiedział? że już nie jesteś dziewicą i odpuścił..... :gwizdanie: kirusy
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ale jestem zjebany :wallbash: :wallbash: no jestes :polew: wódko pozwól żyć :kox: odpuściłem temat zjebany jestem w ch***...TV :> co ześ mu powiedział? że już nie jesteś dziewicą i odpuścił..... :gwizdanie: kirusy abstynent sie znalazł no
Rekomendowane odpowiedzi