akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hava nagila hava..... Hawa nagila wenis mecha...
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 panowie musicie zmienić zioło bo to jest chyba za mocne
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 panowie musicie zmienić zioło bo to jest chyba za mocne Nic z tych rzeczy...
Grisza79 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 i co było tyle pić człowiek nie wielbłąd, napić się musi.... :gwizdanie:A wczoraj się tak dobrze czułem..
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ale mnie nogi bolą po wczorajszym graniu dobrze, że było piwko po, bo jeszcze bym zakwasy miał :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ale mnie nogi bolą po wczorajszym graniu dobrze, że było piwko po, bo jeszcze bym zakwasy miał :gwizdanie: Stanley jak dziś pracujesz? Dziś może jakaś gierka?
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ale mnie nogi bolą po wczorajszym graniu dobrze, że było piwko po, bo jeszcze bym zakwasy miał :gwizdanie: Stanley jak dziś pracujesz? Dziś może jakaś gierka? dzisiaj chyba odpada, muszę dojść do siebie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ale mnie nogi bolą po wczorajszym graniu dobrze, że było piwko po, bo jeszcze bym zakwasy miał :gwizdanie: Stanley jak dziś pracujesz? Dziś może jakaś gierka? dzisiaj chyba odpada, muszę dojść do siebie :gwizdanie: Rozbiegałbyś to granie wczorajsze. Dziś gierka na hali.
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ale mnie nogi bolą po wczorajszym graniu dobrze, że było piwko po, bo jeszcze bym zakwasy miał :gwizdanie: Stanley jak dziś pracujesz? Dziś może jakaś gierka? dzisiaj chyba odpada, muszę dojść do siebie :gwizdanie: Rozbiegałbyś to granie wczorajsze. Dziś gierka na hali. a beda jakies suczki? jak tak to moze bym przyjechal
Rekomendowane odpowiedzi