Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 AKjam :polew: :polew: coś w tym jest Cza by się powoli zbierać spać, co? No zdało by się... Trzymajta się
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko!
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko! rzygam tą robotą ostatnio
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko! rzygam tą robotą ostatnio Ja też mam tak co jakiś czas... :gwizdanie: i każdy tak ma!
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko! rzygam tą robotą ostatnio Ja też mam tak co jakiś czas... :gwizdanie: i każdy tak ma! za***ać wszystkich i wszystko
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko! rzygam tą robotą ostatnio Ja też mam tak co jakiś czas... :gwizdanie: i każdy tak ma! za***ać wszystkich i wszystko :polew: co jest k*rwa Oooo! Jest Kędziorowaty! :naughty:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Oooo! Jest Kędziorowaty! :naughty: KędziSan się melduje! nie ma lipy po pracy poszedlem z kumplami na piwo i ten tego, ale umialem powiedziec stop
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Oooo! Jest Kędziorowaty! :naughty: KędziSan się melduje! nie ma lipy po pracy poszedlem z kumplami na piwo i ten tego, ale umialem powiedziec stop Brakło znaczy się?
Seski Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko! rzygam tą robotą ostatnio Ja też mam tak co jakiś czas... :gwizdanie: i każdy tak ma! za***ać wszystkich i wszystko ale ja to mam ostatnio permanentnie... nawet teraz... a już nie wspomnę co będzie jak rano będę musiał wstać i tam iść...
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja drukuje jakieś pojebane wnioski jakiś pojebanych klientów Pierdolnij tą robotą i dupc wszystko! rzygam tą robotą ostatnio Ja też mam tak co jakiś czas... :gwizdanie: i każdy tak ma! za***ać wszystkich i wszystko ale ja to mam ostatnio permanentnie... nawet teraz... a już nie wspomnę co będzie jak rano będę musiał wstać i tam iść... Nie wstawaj i nie idź. :naughty:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 http://www.joemonster.org/filmy/34366/Stalowe_pluca_II ziomal przeee h*j[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 23:27_________________________________________________ a już nie wspomnę co będzie jak rano będę musiał wstać i tam iść... miej wyjebane Oooo! Jest Kędziorowaty! :naughty: KędziSan się melduje! nie ma lipy po pracy poszedlem z kumplami na piwo i ten tego, ale umialem powiedziec stop Brakło znaczy się? znaczy sie umiem powiedziec STOP az sam sie zdziwilem...
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Srata tata... :polew: Filmik się zaczyna więc Zdupczam! Narta! [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 23:31_________________________________________________KAC VEGAS! :kox: HBO HD :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Srata tata... :polew: jak ty se grabisz... [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 23:33_________________________________________________ KAC VEGAS! :kox: HBO HD :gwizdanie: wielkie mi mecyje :polew:
Seski Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 taaa... nie idź... kasę potrzebuje więc robić trzeba... ale z chęcią zmienił bym robotę...
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 taaa... nie idź... kasę potrzebuje więc robić trzeba... ale z chęcią zmienił bym robotę... jak kazdy
Miszka82 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 witka, ale się curva nie wyspałem
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja już godzinę w robocie siedzę bo jakieś zebranie wymyślili!
Rekomendowane odpowiedzi