Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe a tak poza tym co ciekawego słychać? hehe
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe a tak poza tym co ciekawego słychać? hehe A nic wszystko lepiej niż u was
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe a tak poza tym co ciekawego słychać? hehe Kedzior piłeś coś ?
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe a tak poza tym co ciekawego słychać? hehe A nic wszystko lepiej niż u was i znowu wypowiadasz tylko własne zdanie hehe Stanley tylko sok pomarańczowy hehe ale chyba działa ehehe
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe a tak poza tym co ciekawego słychać? hehe A nic wszystko lepiej niż u was i znowu wypowiadasz tylko własne zdanie hehe Stanley tylko sok pomarańczowy hehe ale chyba działa ehehe fajny masz sok
krolu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item874916632_audi_a4_rok_99r_po_lifcie_zderzak_przedni_tylni.html co o tym myślicie?? zdjęcia nieco niewyraźne niestety spadam do domu + koszty kratek...
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 czy takie lepsze to niebył bym tego taki pewien Ty nie musisz wystarczy że ja jestem jak to się mówi o gustach się niedyskutuję hehehe a tak poza tym co ciekawego słychać? hehe A nic wszystko lepiej niż u was i znowu wypowiadasz tylko własne zdanie hehe
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 ide poszaleć na miasto , jak coś to dzwonić
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 żebyś tylko na Kanara się nie napatoczył hehehe
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 żebyś tylko na Kanara się nie napatoczył hehehe to może i ja wyjadę zadzwonie jeszcze do Miszki
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 to ja załatwie lawete tylko dajcię znać gdzię będziecie
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 to ja załatwie lawete tylko dajcię znać gdzię będziecie Kedzior pijesz coś? bo sam nie bede pił
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 to ja załatwie lawete tylko dajcię znać gdzię będziecie Kedzior pijesz coś? bo sam nie bede pił z tobą zawsze
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 to ja załatwie lawete tylko dajcię znać gdzię będziecie Kedzior pijesz coś? bo sam nie bede pił z tobą zawsze miałem mieć jutro wolne, ale nie wyszło No ale z uwagi na wczorajsze kraksy, jakąś pianę trzeba przyjąć :beer1:
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no co zrobisz każdemu się mogło przytrafić, a browar dobry w każdej sytuacji
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item874916632_audi_a4_rok_99r_po_lifcie_zderzak_przedni_tylni.html co o tym myślicie?? zdjęcia nieco niewyraźne niestety spadam do domu + koszty kratek... i halogenów bo to polift :gwizdanie: Z wieczora, ten net mnie wykonczy 3 strony w 10 min czytałem co tam spamersi ? ja pakuje rzeczy do przeprowadzki powoli i aż sie zgrzałęm i moja twarz wygląda mniej więcej tak boki cały dzień waliłem Dżarisem....jakiś taki bardziej do okiełznania niż Audi
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 łatwiejszy do okiełznania bo nie ma mocy, nie to co hehe nom coś forum się zamula serwer chyba przeciążony hehe
Rekomendowane odpowiedzi