Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Misza ty lepiej wpłać kasiorę na ten długopis a nie będziesz się tu ścigał kto pierwszy hehe
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 o cud prezes przemówił hehehe co tam słychać drifter? jak tam wczorajszy wypad na przejażdzkę ?
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kezor oddales slupek ? :decayed: co Ty masz z tym słupkiem kasa poleci zaraz zapomnialem
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kurcze ja też muszę zapłacić za ten filok ... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 o cud prezes przemówił hehehe co tam słychać drifter? jak tam wczorajszy wypad na przejażdzkę ? a poszalałem sobie wczoraj tylko ostrożnie bo nie wziąłem sobie papierów kezor oddales slupek ? :decayed: dziś oddam jak będe na uczelnie jechał
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ile wkońcu za ten długopis bo sie zagubiłem
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ile wkońcu za ten długopis bo sie zagubiłem :szukaj: :szukaj:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kezor oddales slupek ? :decayed: o cud prezes przemówił hehehe co tam słychać drifter? jak tam wczorajszy wypad na przejażdzkę ? a poszalałem sobie wczoraj tylko ostrożnie bo nie wziąłem sobie papierów kezor oddales slupek ? :decayed: dziś oddam jak będe na uczelnie jechał dziś oddam jak będe na uczelnie jechał jak nie szalałes jak ja i Kanar, to nie było to szaleństwo, a jedynie lekki polot
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 ok btw gdzie studiujesz? architektura w Gliwicach
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ile wkońcu za ten długopis bo sie zagubiłem 50 zł, podać Ci nr konta?
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak nie szalałes jak ja i Kanar, to nie było to szaleństwo, a jedynie lekki polot no fakt , lekko sobie polotołem
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Misza masz tam napisane przy swojej nazwie ile 11,10zł
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ile wkońcu za ten długopis bo sie zagubiłem :szukaj: :szukaj: nie cfaniakuj małolat pierwszy - podupcyło mi cos forum z rana i myslałem, że byłem pierwszy, widzę że humory dopisują
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 to ty widze architekt bedziesz umie ktos za***iście dobrze exela? i zrobil by mojej zonie zadania na uczelnie ? bo mnie poprosila a ja nie umiem takim co nie jeżdżą na spoty nie pomagamy A na poważnie to co trzeba zrobić :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak trzeba logi poustawiać w excelu tak żeby były czytelne to ja moge pomóc
Rekomendowane odpowiedzi