akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę. nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic Dzięx! nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic u nas jest wszystko Akjam, nawet nie wiedziałem, że do mnie dzwoniłeś, teraz się kapnąłem :gwizdanie: Luzik.
addassko Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stanley czy wyjmaki do RNSE są do kupienia w ASO... :gwizdanie: Jaka cena i czy są od ręki? Pilnie je potrzebuje. Sprawdź mi, proszę. nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic Dzięx! nie mamy tego u nas, musiałbyś do sosnowca zadzwonic u nas jest wszystko Akjam, nawet nie wiedziałem, że do mnie dzwoniłeś, teraz się kapnąłem :gwizdanie: Luzik. a kiedy my sie ustawiamy rowerowo??
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 coś licho z tym spamem ostatnio :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 coś licho z tym spamem ostatnio :gwizdanie: główni spamerzy zbastowali i się nic nie dzieje a ty sam spamu nie ogarniesz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 coś licho z tym spamem ostatnio :gwizdanie: główni spamerzy zbastowali i się nic nie dzieje a ty sam spamu nie ogarniesz :gwizdanie: brakuje Seskiego, on umiał sam spamować
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Siemka z wieczora. coś licho z tym spamem ostatnio :gwizdanie: główni spamerzy zbastowali i się nic nie dzieje a ty sam spamu nie ogarniesz :gwizdanie: brakuje Seskiego, on umiał sam spamować
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 nie wiem czy dzieci w USA są inne, czy dodają im coś do jedzenia - chórek nieźle się rusza i dyrygent też jakiś lekko szalony :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 coś licho z tym spamem ostatnio :gwizdanie: główni spamerzy zbastowali i się nic nie dzieje a ty sam spamu nie ogarniesz :gwizdanie: brakuje Seskiego, on umiał sam spamować [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 21:21_________________________________________________ nie wiem czy dzieci w USA są inne, czy dodają im coś do jedzenia - chórek nieźle się rusza i dyrygent też jakiś lekko szalony :gwizdanie: co to ma być pełna harmonia :polew:
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox:
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox: ale w poniedziałek będzie znowu delirka :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox: ale w poniedziałek będzie znowu delirka :gwizdanie: jak nie popijesz to nie będzie
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox: ale w poniedziałek będzie znowu delirka :gwizdanie: jak nie popijesz to nie będzie ja yhymmm, musiałbym zmienić środowisko w którym żyje...
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox: ale w poniedziałek będzie znowu delirka :gwizdanie: jak nie popijesz to nie będzie ja yhymmm, musiałbym zmienić środowisko w którym żyje... ej no nie przesadzaj przecież żyjesz z mamą twojego dziecka no chyba, że Kędzior was tak często nawiedza
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox: ale w poniedziałek będzie znowu delirka :gwizdanie: jak nie popijesz to nie będzie ja yhymmm, musiałbym zmienić środowisko w którym żyje... ej no nie przesadzaj przecież żyjesz z mamą twojego dziecka no chyba, że Kędzior was tak często nawiedza nic nie poradzę, że mi piwo smakuje
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ciulowo.... w poniedziałek do roboty u to lipa ale potem wtorek wolny :kox: ale w poniedziałek będzie znowu delirka :gwizdanie: jak nie popijesz to nie będzie ja yhymmm, musiałbym zmienić środowisko w którym żyje... ej no nie przesadzaj przecież żyjesz z mamą twojego dziecka no chyba, że Kędzior was tak często nawiedza nic nie poradzę, że mi piwo smakuje no tak i jeszcze żabka na przedpokoju
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam?
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chwilę u kumpla byłem... :gwizdanie: Co tam? hmmm a dla mnie jakiegoś kipa obstawiłeś :kox:
Rekomendowane odpowiedzi