keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 nie wiem jeszcze cos wymysle a swoją drogą to sporo sporo pali Ci ta twoja fura :gwizdanie: taki wynik jest dla mnie chyba nieosiągalny no na bank mu dużo pali jak jeszcze ani razu na spocie nie był :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 musze zalatwiac projekty geodetów itp.. o 19tej geodeci nie pracują
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 no wiem. ale ostatnio z zona dolekarza jechalem, wegiel przywiezli, architekt byl mierzyc cos.. Przejebane ale akurat zawsze we wtorek spoko, wierze
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Przyjade przyjade Moge wam pokazac moje foto jak nie wierzycie ze jestem prawdziwy :polew: :polew: :polew: Hipolit nie pirrrrrrrrrrr.ol :polew:
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Przyjade przyjade Moge wam pokazac moje foto jak nie wierzycie ze jestem prawdziwy :polew: jesteś wszywką z Ełu
Kędzior Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Przyjade przyjade Moge wam pokazac moje foto jak nie wierzycie ze jestem prawdziwy :polew: :polew: :polew: Hipolit nie pirrrrrrrrrrr.ol :polew: buhahahahaha ogień hahahahaha
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 kaj tyn łod tyj eSy niebieskiej ? Pany na co zrzucic 15 GB z lapka ? są jakieś takie dyski do podłączenia pod laka czy jaki Mega Pen Drive czy jak ?
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item872479510_pamiec_przenosna_pendrive_120_gb_nowy_gratis.html spoko, a pożyczyć ? bo nie opłaca mi się kupować tylko po to żeby dysk sformatować :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item872479510_pamiec_przenosna_pendrive_120_gb_nowy_gratis.html spoko, a pożyczyć ? bo nie opłaca mi się kupować tylko po to żeby dysk sformatować :gwizdanie: a nie masz innych wolnych partycji , żeby przerzucić na chwile ?
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item872479510_pamiec_przenosna_pendrive_120_gb_nowy_gratis.html spoko, a pożyczyć ? bo nie opłaca mi się kupować tylko po to żeby dysk sformatować :gwizdanie: a nie masz innych wolnych partycji , żeby przerzucić na chwile ? w swoim tak miałęm ale to jest mojej Lapek więc :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 15 gb to masz 3 dvd... ja miałem problem z 80 gb :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ponagrywaj na dvd nie ma nagrywarki DVD...ma zwykłą a 20 CD nie mam czasu i chęci nagrywać
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ponagrywaj na dvd nie ma nagrywarki DVD...ma zwykłą a 20 CD nie mam czasu i chęci nagrywać Ja mam taki bajer od Kanara gadaj z nim :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot ta on ma taki net ze szybciej by mu było to na kartkę przepisać
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot keżor ty mi o serwerach tutaj nie tutaj bo to już inna insza inszość ---->tego to bym nie ogarną zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ???
keżor Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot ta on ma taki net ze szybciej by mu było to na kartkę przepisać to niech już wyśle to se w wakcje formata czaśnie zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ??? :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 i w tym sęk, że gdyby to było to bym nie pytał, no panowie na tyle to jeszcze kumam baze to może wrzuć kajś na serwer , na jakąs poczte czy coś i potem sobie ściągniesz nazot ta on ma taki net ze szybciej by mu było to na kartkę przepisać to niech już wyśle to se w wakcje formata czaśnie zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ??? :polew: :polew:
krolu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 zagadam z kanarem o ten na USB Kanar pożyczysz mi ten dysk na USB :> ??? Nie ma to jak kulawy bajer :polew:
Rekomendowane odpowiedzi