diman Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 i co widział już go ?
diman Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 i co widział już go ? no ba pewnie że widziałem, trzymałem, odbierałem poród i obcinałem pępowinę :kox: ale powiem wam wielki szacun dla Kobiet naprawdę wielki szacun to jest taki żywioł że szok
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 i co widział już go ? no ba pewnie że widziałem, trzymałem, odbierałem poród i obcinałem pępowinę :kox: ale powiem wam wielki szacun dla Kobiet naprawdę wielki szacun to jest taki żywioł że szok :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 i co widział już go ? no ba pewnie że widziałem, trzymałem, odbierałem poród i obcinałem pępowinę :kox: ale powiem wam wielki szacun dla Kobiet naprawdę wielki szacun to jest taki żywioł że szok :gwizdanie: ale następnym razem pójdę tam wypity hartcor jak cholera :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Panowie robimy wcześniej wtorkowego spota z racji dnia wolnego od pracy dla większości ?
stanley Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Panowie robimy wcześniej wtorkowego spota z racji dnia wolnego od pracy dla większości ? czy wcześniej to nie wiem, ale proponuję od razu spotkać się na dolinie
addassko Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 hartcor jak cholera zgadzam sie, zgadzam :) [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:48_________________________________________________mnie niestety we wtorek nie bedzie nie dam rady przyjechac ale kielbaske mozecie za mnie wciagnac
keżor Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 ale wypas , nie będzie musiał w szkole cukierków rozdawać no i zawsze będzie sie mógł najebać w urodziny oczywiście jak już skończy 13lat , nie wcześniej
diman Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 hartcor jak cholera zgadzam sie, zgadzam :) [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:48_________________________________________________mnie niestety we wtorek nie bedzie nie dam rady przyjechac ale kielbaske mozecie za mnie wciagnac no i bracie nie omieszkamy właśnie tak zrobić [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:50_________________________________________________ graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 ale wypas , nie będzie musiał w szkole cukierków rozdawać no i zawsze będzie sie mógł najebać w urodziny oczywiście jak już skończy 13lat , nie wcześniej no i na dodatek będzie gorszy nie robol jak stary nie dośc że niedziela to jeszcze święto pracy :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 I po kamieniu. Myślałem że będzie h*jowo ale było elegancko. Pogoda za***ista no i klimat jak zawsze ze zrytymi łbami z A4 klubu
stanley Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 hartcor jak cholera zgadzam sie, zgadzam :) [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:48_________________________________________________mnie niestety we wtorek nie bedzie nie dam rady przyjechac ale kielbaske mozecie za mnie wciagnac no i bracie nie omieszkamy właśnie tak zrobić [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:50_________________________________________________ graty Diman - wreszcie ucałuj Kasiulkę i syna ;* jest kwietniowy czy już majowy ? majowy 01-05-2011 godzina 4.05 ale wypas , nie będzie musiał w szkole cukierków rozdawać no i zawsze będzie sie mógł najebać w urodziny oczywiście jak już skończy 13lat , nie wcześniej no i na dodatek będzie gorszy nie robol jak stary nie dośc że niedziela to jeszcze święto pracy :gwizdanie: to pssssytttt, Diman - zdrówko Małego
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Panowie robimy wcześniej wtorkowego spota z racji dnia wolnego od pracy dla większości ? ja robię i mnie nie będzie
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie robimy wcześniej wtorkowego spota z racji dnia wolnego od pracy dla większości ? ja robię i mnie nie będzie jutro jest czerwono w kalendarzu, co Ty chcesz robić?? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie robimy wcześniej wtorkowego spota z racji dnia wolnego od pracy dla większości ? ja robię i mnie nie będzie jutro jest czerwono w kalendarzu, co Ty chcesz robić?? :gwizdanie: czyli dziś, no pracować nie mam wolnego
gracia Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam wszystkich w ten piękny WOLNY dzień :>
Rekomendowane odpowiedzi