Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Nie jedzie ktoś w okolice opola Nie ale za 100zł Cie zawioze... :decayed:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I lodzik gratis, Bulczas, opłaca się zboki :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Nie jedzie ktoś w okolice opola Nie ale za 100zł Cie zawioze... :decayed: I lodzik gratis, Bulczas, opłaca się A Ty podwójnie :ssij:
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I lodzik gratis, Bulczas, opłaca się Przepraszam ale za zrobienie laski biore 50 zł extra...
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 I lodzik gratis, Bulczas, opłaca się Przepraszam ale za zrobienie laski biore 50 zł extra...
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Przepraszam ale za zrobienie laski biore 50 zł extra... odpisz na PW :gwizdanie: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Przepraszam ale za zrobienie laski biore 50 zł extra... odpisz na PW :gwizdanie: :polew: :polew: Spoko mamy pochytane ty masz promocje Tobie obciagne za 20 zl bo masz tak małego że nic nie czuć... :polew: Pewnie Cie ciekawi skąd wiem...... w wiadomosciach na zbiorniku pisału...
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Pewnie Cie ciekawi skąd wiem...... w wiadomosciach na zbiorniku pisału... pewnie z informacji od sony z tych wyciekow danych :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Pewnie Cie ciekawi skąd wiem...... w wiadomosciach na zbiorniku pisału... pewnie z informacji od sony z tych wyciekow danych :polew: Nie... z tego wycieku mam tylko numer twojej karty kredytowej
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 mogę Was umówić z jednym gościem :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Za bardzo owłosiony w okolicach łona.... :polew:
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 mogę Was umówić z jednym gościem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą Jak się nie znajdzie jeleń to pojadę Tak pytam może ktoś leci i bym miał możliwość zabrać dla mnie rarytasy.
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą Jak się nie znajdzie jeleń to pojadę Tak pytam może ktoś leci i bym miał możliwość zabrać dla mnie rarytasy. co juz stoja mlode rumunki przy drogach?
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą Jak się nie znajdzie jeleń to pojadę Tak pytam może ktoś leci i bym miał możliwość zabrać dla mnie rarytasy. co juz stoja mlode rumunki przy drogach? Rumunki, włoszki, francyzki. Do wyboru do koloru :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą Jak się nie znajdzie jeleń to pojadę Tak pytam może ktoś leci i bym miał możliwość zabrać dla mnie rarytasy. co juz stoja mlode rumunki przy drogach? Rumunki, włoszki, francyzki. Do wyboru do koloru :gwizdanie: to mi przywiez jaka rarytaske
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Bulczas, dlaczego sam nie pojedziesz do opola, to kawałek na dodatek autostradą Jak się nie znajdzie jeleń to pojadę Tak pytam może ktoś leci i bym miał możliwość zabrać dla mnie rarytasy. co juz stoja mlode rumunki przy drogach? Rumunki, włoszki, francyzki. Do wyboru do koloru :gwizdanie: to mi przywiez jaka rarytaske o telefonie do Eweliny też będę pamiętał
Rekomendowane odpowiedzi